Dizi başlamadan ortaya çıktı! Seksenler'de flaş değişiklik

Sekiz sezon boyunca TRT 1 de yayınlanan İlker Ayrık, Reha Özcan, Zeynep Demirel gibi başarılı oyuncularla 9. sezonda ekrana gelecek olan Seksenler dizisinde flaş bir değişiklik yaşandı. Değişiklik dizi başlamadan ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Dizi başlamadan ortaya çıktı! Seksenler'de flaş değişiklik

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi olan ve sekiz sezon boyunca ekranlara gelerek dizi tarihinin uzun soluklu dizilerinden bir olan Seksenler dizisi ile ilgili çok önemli bir değişiklik yapıldı. Karar dizi yayınlanmadan ortaya çıktı.

Bir zamanların vazgeçilmez dizisi 8 sezon boyunca izleyici karşısına çıkarak dizi severlerde iz bırakmayı başarmıştı. Sevilen dizi seksenler için artık geri sayım başladı. Seksenler 9. Sezonuyla sevenleri karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Seksenler diziş hayranları ise aslında diziye biraz buruk başlayacak. Çünkü dizinin olmazsa olmaz karakteri Fehmi Baba ne yazık ki Seksenler dizisinde olamayacak.

Her rol aldığı dizide ya da filmde büyük başarılara imza atan Rasim Öztekin’in vefatı sanat dünyasının şüphesiz çok derinden sarstı.

Fehmi Baba rolünü kimin canlandıracağı ise merak konusuydu. Seksenler dizisinin 9. Sezon fragmanında Fehmi Baba’nın anılarının yaşatıldığı gösterildi.

Dizi başlamadan ortaya çıktı! Seksenler'de flaş değişiklik - Resim : 1

Bu hareketler de fragman dizi dünyası kesiminden çok büyük övgüler topladı. Dizi Fehmi babasız nasıl olacak bilinmez. Ancak dizi kadrosuna yeni oyuncular da katıldı.

Bunlardan biri Mucize Doktor dizisinde rol alan başarılı oyuncu Reha Özcan ve Fenerbahçe’nin eski filebekçisi Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel oldu.

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık ise 4 yıl aradan sonra diziye geri döndü. İlker Ayrık bunu durumu bir davet değil görev olarak kabul etti ve dizi kadrosuna tekrar geri döndü.

Dizideki bu değişikliklerin yanı sıra asıl değişiklik dizinin hayranlarını çok sevindirecek.

Daha öncelerinde günlük formatta yayınlanarak erken saatlerde ekranlara gelen dizinin yayın günü ve saatinde değişiklik yapıldı.

Dizinin erken saatlerde gelmesi çok büyük tepki çekmişti.

Dizi başlamadan ortaya çıktı! Seksenler'de flaş değişiklik - Resim : 2

Dizinin yapımcısı Birol Güven ise bu durum için açıklama yapmış ve TRT’nin kararı olduğunu belirtmişti.

Sonunda dizi hayranlarının isteği gerçek oldu.

Seksenler dizisi izleyici karşısına yenide haftalık dizi olarak ve prime-time’de 24 haziran Perşembe ekranlara gelecek.