Seksenler Amelie kimdir? Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli?

Türkiye millî kalecisi Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010'yılında dünyaevine giren Zeynep Demirel, Seksenler dizisinde Çağatay karakterinin eşi Amelie karakterine hayat veriyor. Peki, Zeynep Demirel kimdir?

Seksenler Amelie kimdir? Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli?

2009 Miss Belçika güzeli seçilen Zeynep Demirel, kaleci Volkan Demirel’in eşi. İki kızı olan güzel, şimdilerde Seksenler dizisinde İlker Ayrık'ın canlandırdığı Çağatay karakterinin eşi olarak ekrana geliyor. Peki, Zeynep Demirel kimdir?

Seksenler Amelie kimdir? Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Zeynep Demirel kimdir?

Seksenlerin Amelie'si Zeynep Sever Demirel, 9 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. "2009 Miss Belçika" güzelidir. 2009 yılında katıldığı Miss Universe'de ilk 15 arasına kalmıştır ama ikinci aşamaya girememiştir.

Seksenler Amelie kimdir? Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Zeynep Sever, Türkiye millî kalecisi Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010'da dünyaevine girdi. Çiftin 8 Şubat 2014 tarihinde Yade adında bir kız çocuğu oldu. Ardından Yeda adında da çocukları dünyaya geldi. Zeynep Demirel, 1.78 boyunda ve 55 kilodur. Şu sıralar Seksenler de Amelie Özdemir rolünü oynuyor.Seksenler Amelie kimdir? Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

Seksenler Amelie kimdir? Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli? - Resim : 4Seksenler Amelie kimdir? Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli? - Resim : 5