Selahattin Baki, Fenerbahçe’nin Konferans Ligi hedefini açıkladı!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Baki, sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Belçika ekibi Union Saint Gilloise ile eşleşmesini değerlendirerek,” Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Takıma nazar değdirmek istemiyorum ama hepimizin inancı Fenerbahçe'yi orada, finalde görmek. Stadyumun isminden dolayı orada bir kupa kaldırmak hepimizin isteği. Heyecanla o günü bekliyoruz, hayal ediyoruz” dedi.

Selahattin Baki, Fenerbahçe’nin Konferans Ligi hedefini açıkladı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Belçika ekibi Union Saint Gilloise takımıyla eşleşti. Sarı-lacivertli takım ilk maçını 7 Mart’ta Belçika’da rövanş maçını ise 14 Mart’ta Kadıköy’de oynayacak.

Fenerbahçe’nin Union Saint Gilloise takımıyla eşleşmesini değerlendiren Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Baki, kupayı kazanmak istediklerini ifade etti.

Selahattin Baki, Fenerbahçe’nin Konferans Ligi hedefini açıkladı! - Resim : 1

"TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

Selahattin Baki, A Spor’a yaptığı açıklamada, "Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Anderlecht'in önünde, Liverpool'u yenmiş bir takım. Yaş ortalaması 25 olan, dinamik bir takım. Ancak bunların hiçbiri bizi ürkütmez. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak kaldık. Hocamızın iyi ders çalışması ile turu geçeceğimize inanıyoruz” dedi.

Selahattin Baki, Fenerbahçe’nin Konferans Ligi hedefini açıkladı! - Resim : 2

"FENERBAHÇE'Yİ FİNALDE GÖRMEK, KUPA KALDIRMAK HEPİMİZİN İSTEĞİ"

Kupayı kaldırmak istediklerine dikkat çeken Baki şunları kaydetti:

"Türklüğü kalbinde hisseden herkesin çok heyecanlanacağı bir potansiyel final var. Takıma nazar değdirmek istemiyorum ama hepimizin inancı Fenerbahçe'yi orada, finalde görmek. Stadyumun isminden dolayı orada bir kupa kaldırmak hepimizin isteği. Heyecanla o günü bekliyoruz, hayal ediyoruz."