Selçuk Bayraktar'dan Cem Karaca'lı KIZILELMA paylaşımı: Sevda Kuşun Kanadında

Baykar tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı bayraktar KIZILELMA'ya ilişkin yeni görüntüler geldi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk bayraktar, Cem Karaca'nın "Sevda Kuşun Kanadında" şarkısı eşliğinde KIZILELMA'nın havadaki görüntülerini paylaştı

Türkiye'nin yerli ve milli savunma sanayide attığı adımlardan biri olan Bayraktar KIZILELMA'nın test uçuşları devam ediyor. Baykar Teknoloji Lideri ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, KIZILELMA havadayken paylaşım yaptı.

"SEVDA KUŞUN KANADINDA"
Bayraktar, Cem Karaca'nın "Sevda Kuşun Kanadında" şarkısıyla birlikte KIZILELMA'nın göklerdeyken olan videosunu paylaştı.

Selçuk Bayraktar'dan Cem Karaca'lı KIZILELMA paylaşımı: Sevda Kuşun Kanadında - Resim : 1

TESTLERİN ARDINDAN ENVANTERE KATILACAK
İHA ve SİHA'dan sonra dünya çapında büyük ilgi gören KIZILELMA'nın, yapılacak testlerin ardından envantere katılması bekleniyor. Türkiye, savunma sanayi alanında hızlı çalışmalarla dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor. Savunma sanayinde yüzde 80 yerliliğe ulaşan Türkiye, İHA, SİHA, İDA, uçak gemisi, yerli insansız savaş uçağı KIZILELMA gibi güçlü atılımlarını sürdürüyor.