Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar’ın yeni seviyesini açıkladı! 

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomistler arasında yer alan Selçuk Geçer dolar için net rakam verdi. “Hemen pozisyon alın” diyerek vatandaşları uyardı. İşte o rakam

Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar’ın yeni seviyesini açıkladı! 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili keskin tahminlerde bulunmaya devam ediyor. Daha önce Dolar’ın 16 lira 80 kuruş olducağını açıklayarak nokta tahminlerde bulunan Selçuk Geçer bu sefer yeni seviyeyi açıkladı. Yatırımcılara da uyarıda bulundu ve “Dikkat, pozisyon alın işte o rakam” diyerek açıkladı. 

Kritik dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların ne kadar olacağı konusunda “yeni seviyeyi benden duyun” diyerek açıklamalarda bulundu

“Herkes poziyon alsın” diyerek net rakamı açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak? 

Dolar kuru 18 TL seviyelerine ulaştı, Selçuk Geçer ise ilerleyen konularda doların ne kadar olacğaına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Merkez Bankası’nın faiz kararı sonra da dolar kuru tekrar yükselmeye başlmamıştı. 

Dolar için net rakam belli oldu

Ekonomist Selçuk Geçer Merkez Bankasının faiz kararını baz alarak “Dolar ne kadar olacak?” sorusuna net rakam vererek açıkladı. 

“Merkez Bankası ocak,şubat, mart ve nisan aylarında faizi değiştirmedi. Ardından Mayıs ayında da faiz oranları sabit tutuldu sonra enflasyonla mücadele kapsamında bono çıkarılacak açıkalamarı gündeme gelmişti. 

Bu gündemin etkisi ile doların daha da hızlı yükselmesine neden oldu diyen Geçer, dolar yükselmeye devam edecek” dedi ve net rakamı verdi.

Dolar lira olacak

Peki Selçuk Geçer’e göre dolar kaç lira olacak? İşte o açıklama: "Dolar aralık ayında 12 liradan işlem görüyordu. Aralık ayından sonra bugüne kadar yükselen dolar 16 lira 50 kuruşu aştı. Doları artık tutamıyorlar diyen Selçuk Geçer, dolar 18 lirayı gördükten sonra 30 lira olana kadar yükselmeye devam edecek" dedi.