Selçuk Ural oğlu Hakan Ural hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti! "Tek gecelik ilişkinin ürünü"

YouTube kanalında bir programa katılan Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Selçuk Ural, oğlunun annesi için "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'Çocuğum var' diyerek çıktı" dedi. Nagihan Karadere ise bomba paylaşımlarda bulundu.

Selçuk Ural oğlu Hakan Ural hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti! "Tek gecelik ilişkinin ürünü"

YouTube kanalına konuk olan müzisyen Selçuk Ural, senelerdir aralarında kırgınlık olduğu bilinen oğlu Hakan Ural hakkında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Evli olduğu dönemde başka bir kadınla beraber olan Selçuk Ural'ın evlilik dışı ilişkisinin sonucunda yıllar boyunca kabul etmediği oğlu Hakan Ural dünyaya gelmişti.

Yıllar sonra aralarını düzelten baba-oğul, Hakan Ural'ın annesi Ceyhan Cem'in cenazesi sonrasında tekrar bozulmuştu. Annesi Ceyhan Cem'in cenazesine gelmediği için babasına kırgın olan Hakan Ural, bunu sık sık dile getiriyor.

Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Nükhet Duru gibi birçok ismi müzik dünyasına kazandıran Selçuk Ural, katıldığı programda oğlu Hakan Ural hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Selçuk Ural'a, "Hakan Ural'ı çocuğun olarak görmeyip DNA testi yaptırdığın için pişman oldun mu?" sorusu sorulunca gündeme oturacak cevaplar arka arkaya geldi.

Selçuk Ural oğlu Hakan Ural hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti! "Tek gecelik ilişkinin ürünü" - Resim : 2"Ben çapkın ve hızlı yaşamış bir insanım"

"Kızımda böyle bir DNA testi uygulamadım çünkü annesiyle evliydim. Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Bir gece bir bayanla beraber olup bunu açık söylüyorum bir daha görmedim sonra çocuğum var diye çıktı. Al bak bu çocuk senin diye karşıma çıktı. Ben Hakan'ı alıp lunaparklara götürüyordum ama çocuk davamız 8-10 sene sürdü" diyen Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural için birçok şey yaptığını ve ona destek olduğunu da dile getirdi.

Selçuk Ural oğlu Hakan Ural hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti! "Tek gecelik ilişkinin ürünü" - Resim : 3"Hakan için Recep Tayyip Erdoğan'la tanıştım"

Oğlu Hakan Ural için sayısız yardım yaptığını söyleyen ünlü müzisyen Selçuk Ural, "Hakan'ı uyarmama rağman askerlikten sahte rapor aldı, 4 ay hapis cezası çıktı. Hakan'ın hapsi çıkınca Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gittim. Hakan'ın hapishanede başına bir şey gelmesin diye 'Hakan'ı yanınıza alır mısınız?' dedim"

Eşi Canan Hanımla o dönemde evli olduğunu da söyleyen Selçuk Ural, "Ben elimden ne geldiyse yapmaya çalıştım. Annesini ikna etmeye çalıştım. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim" dedi.

Selçuk Ural oğlu Hakan Ural hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti! "Tek gecelik ilişkinin ürünü" - Resim : 4"Annesiyle konuşmuyorduk zaten niye cenazesine gideyim"

19 yaşında baba olduğu için birçok hatası olduğunu kabul eden Selçuk Ural, annesinin cenazesine gidemediği için oğlunun kendisine küstüğünü söyledi.

"Ben geç uyanan bir insanım. Öğlen kalktığımda annesinin öldüğünü öğrendim. İkindi namazına cenazesi vardı ben gidemediğim için Hakan bana küstü. Ben o cenazeye niye gideyim? Annesiyle konuşmuyoruz zaten" sözleriyle kendisini savundu.

Nagihan'dan olay açıklamalar

Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural için "Tek gecelik ilişkimin ürünü" yorumunda bulununca gündeme oturdu. Survivor Nagihan da kendisi hakkında geçmişte olumsuz yorum yapan Hakan Ural için bomba bir paylaşımda bulundu.

Survivor Nagihan daha sonrasındaki paylaşımında ise "Kurban olduğum Allah’ım canımı yakanları hep bana bir bir gösterdi. Hem de hiç şaşmadan gösterdi. Kolay kolay ah etmem sadece Allah’a havale ederim. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Çok şükür vicdanım çok rahat daha neler neler göreceğim bundan hiç şüphem yok!" yorumunda bulundu.