Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen için uzaklaştırma kararı talep etti

Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen'in öfkesini kontrol edemediğini ve çocuklar üzerinde psikolojik olarak olumsuzluk yaratacak tavırlar sergilediğini söyledi.

Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen için uzaklaştırma kararı talep etti

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Gökhan Özen ile eski eşi Selen Sevigen davalık oldu. Eski eşinin gergin tavırlarından ve çocuklar üzerinde psikolojik olarak olumsuzluk yaratacak davranışları olduğunu ileri süren Sevigen, Gökhan Özen hakkında uzaklaştırma kararı talep etti.

Sabah'ta yer alan habere göre, Sevigen, Özen'in vakitli vakitsiz evlerine girip çıktığını ve çocuklar üzerinde psikolojik olarak olumsuzluk yaratacak tavırlar sergilediğini belirtip şikayetçi oldu.

Sevigen, eski eşinin sürekli tartışma çıkardığını da sözlerine ekledi. Özen'in öfkesini kontrol edemediğini, çocukların önünde kavga çıkartıp tehditler savurduğunu anlatan Sevigen, korunma ve uzaklaştırma talep etti.

Şarkıcının çocuklarının nafakalarını da ödemediğini belirten Sevigen, iki kızı ile baba arasındaki kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesini istedi.

Selen Sevigen kimdir?

1979 yılında dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, ABD'nin Kaliforniya Üniversitesi'nde öğrenimine devam etti. Daha sonra İngiltere'de London Academy of Music and Dramatic Arts'ta müzik ve sinema eğitimi aldı.

Bernard Hiller'dan ders alıp oyunculuk kariyerine başladı. Türkmax ekranlarında Gala adlı sinema programının sunuculuğunu yapan Selen Sevigen, O Şimdi Mahkum ve O…Çocukları isimli filmlerde rol aldı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı olan Selen Sevigen daha önce ismi futbolcu Tuncay Şanlı ile anılmıştı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Şarkıcı Gökhan Özen ile nişanlandılar. Babasının ısrarlarına rağmen politikaya atılmayan Selen, bir dönem yönetmen Abdullah Oğuz'un asistanlığını yaptı. 

7 Temmuz 2010 da Gökhan Özen'le evlendi. Bu evlilikten 2 kız çocukları vardır. Gökhan Özen ile 2016 yılında boşanarak evliliklerine notayı koydu.