Selena Gomez'in son paylaşımı olay oldu: Köpük banyosu yaparken paylaştı

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sıkça gündem olan Selena Gomez 429 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yeni bir gönderi yayınladı. Gomez'in Paris'te kaldığı lüks otelin banyosundan pozları ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Selena Gomez'in son paylaşımı olay oldu: Köpük banyosu yaparken paylaştı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, 2010 yılında Kanadalı meslektaşı Justin Bieber ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikili, 2018'de ise tekrar bir araya gelmemek üzere yollarını ayırmıştı.

Bieber, Gomez'dan ayrıldıktan kısa bir sonra ünlü model Hailey Baldwin ile nikah masasına oturmuştu. Drew Taggart, Charlie Puth ve The Weeknd gibi isimler ile aşk yaşayan güzel şarkıcı ise bir türlü aradığı mutluluğu bulamamıştı.

"O BENİM HER ŞEYİM" 

31 yaşındaki Selena Gomez, geçtiğimiz haftalarda ise Justin Bieber’ın yakın arkadaşı ve birlikte çalıştığı ünlü müzik yapımcısı Benny Blanco yeni bir ilişkiye başladığını duyurmuştu.

Bu aşkla ilgili yapılan yorumlara cevap veren Gomez, “O benim her şeyim. Başıma gelen en iyi şey. Bugüne kadar birlikte olduğum herkesten daha iyi. Bu bir gerçek” diye yazmıştı.

Selena Gomez'in son paylaşımı olay oldu: Köpük banyosu yaparken paylaştı - Resim : 1

BANYODAN PAYLAŞTI 

Yeni ilişkisiyle gündemden düşmeyen Selena Gomez, son olarak 429 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Paris'e yaptığı sırasında kaldığı lüks otelin küvetinde köpük banyosu yaparken çekilen bir karesini yayınlayan Gomez, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Selena Gomez'in son paylaşımı olay oldu: Köpük banyosu yaparken paylaştı - Resim : 2