Yer: Galata Kulesi... Selfie uğruna canından oluyordu!

Galata Kulesi’ni görmeye gelen iki genç selfie çekmek uğruna çıktıkları merdivenden dengelerini kaybederek düştü. İşte o anlar...

Beyoğlu’nda Galata Kulesi’ni görmeye gelen iki genç selfie çekmek isteyince yan taraftaki inşaatta duran basamaklı merdiveni alarak üzerine çıktılar. Gençler merdivenin üzerine beraber çıkarak tam selfie çekecekleri sırada dengelerini kaybederek yere düştüler.

Çevredeki vatandaşlar gençlerin çığlıklarını duydu ve sağlık ekiplerinden haber verdi. Gençlerden biri yaralanırken diğeriyse kazayı kafasında ufak sıyrıklar ile atlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından gençler hastaneye kaldırıldı.

O sırada olay yerinde olan Mustafa Özdemir ise “Basamaklı merdivenin üzerine çıktılar, biraz dengesiz davrandılar. Dengesini kaybedince de düştü. Ambulans çağırdık. Kafasından yaralandı. Selife çekerken ölenlerde oluyor. Biraz dikkat etmek lazım. Yan tarafta inşaat vardı merdiveni oradan aldılar. Daha iyi görünmek amaçlı çıktılar daha sonra da dengelerini kaybettiler. 2 kişi bir anda çıktı” dedi.