Selin Ciğerci ile Aşk yaşadıkları iddia edilen Basketbolcu James Birsen'den ilk açıklama geldi

Yakın zamanda Gökhan Çıra’dan boşanarak magazin dünyasında gündem olan Selin Ciğerci yeni aşk iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Selin Ciğerci ile Aşk yaşadıkları iddia edilen Basketbolcu James Birsen'den ilk açıklama geldi

Sosyal medya fenomeni olan Selin Ciğerci futbolcu eşi Gökhan Çıra ile 10 Eylül’de tek celsede boşanmıştı.

Ancak ikili katıldığı televizyon programları ve röportajlarında hala birbirlerine olan aşklarını dile getirmişti.

Ancak Ciğerci hakkında ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Selin Ciğerci ile Türk Basketbolcu James Birsen ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Ciğerci ise iddiaları doğrulayan nitelikte açıklama yaptı.

Ciğerci "Evet doğru, geçen günlerde görmüşler bizi. Kendisi Türkiye'de yaşıyor ve buradaki bir takımda spor hayatını sürdürüyor" demişti.

Ses sanatçısı Onur Akay'ın iddiasına göre; Selin Ciğerci, Fenerbahçe Beko’da forma giyen ve anne tarafından İrlandalı olan Türk basketbolcu Metecan James Birsen'le aşk yaşadığını ileri sürmüştü.

Çıkan bu iddialar sonrasında Birsen, sosyal medya hesabından açıklamaya yaptı. Metecan James Birsen, hakkında çıkan aşk iddialarına sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak yalanladı.

Başarılı Basketbolcu, "Bugün hakkımda çıkan ve birçok farklı mecrada da yer bulduğunu öğrendiğim haberlerle hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Konu, menajerim ve avukatım aracılığıyla hukuki yollar üzerinden takip edilecek ve gerekli tüm aksiyonlar alınacaktır. Hukuki sürecin sonunda, insanların hayatlarıyla ilgili bu takip yalan haberleri üreten kişiler ve kurumlar için örnek teşkil edecek kararlar çıkacağı kararlar ümit ediyor, bu haberi çıkaran ve yayılmasına vesile olan kişi ve mecraları şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci ile Aşk yaşadıkları iddia edilen Basketbolcu James Birsen'den ilk açıklama geldi - Resim : 1