Selin Ciğerci'ye Konya'da saldırı girişimi olmuştu! Ece Üner'den çok konuşulacak yorum

Selin Ciğerci'ye Konya'da saldırı girişimi olmuştu. tv100 Ana haber sunucusu Ece Üner, Ciğerci'nin yaşadığı bu korkunç anlarla ilgili olarak çok konuşulacak yorumlarda bulundu. Üner'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Güzellik salonu açmak için Konya'ya giden Selin Ciğerci korkunç anlar yaşadı. Ciğerci'ye bir grup saldırı girişiminde bulundu.  tv100 Ana haber sunucusu Ece Üner, Ciğerci'nin yaşadığı durumla ilgili olarak "Konya insanı misafirperver gittim gördüm. Gel ne olursan gel yeter ki Selin Ciğerci olma... Gururluydu ama linç edildi. Merkezi hizmet veremeden kapatıldı" dedi.

"ERKEK MÜRİTLERİNİ TACİZ EDEN BADECİ ŞEYHE BU TEPKİ VERİLDİ Mİ?"

Ece Üner konuşmasının devamında ise "Burada linç girişiminde bulunan bir grup insana da sormak lazım; sayın Bülent Ersoy'un ziyaretinde böyle bir olay yaşandı mı? Konya'da erkek müritlerini taciz eden Badeci Şeyhe bu tepki verildi mi? Kafasına kürekle vura vura köpeğe işkence yapan kişi için aynı kalabalık toplandı mı? Protesto edenler o iş yerine ruhsat veren belediyeye oy vermedi mi? Niye estetik merkezine bu öfke?" diyerek isyan etti.