Selin Şekerci ve İbrahim Selim çifti ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz hafta aşk yaşadıkları ortaya çıkan ünlü oyuncu Selin Şekerci ve İbrahim Selim ilk defa Marmaris'te objektiflere yansıdı.

Selin Şekerci ve İbrahim Selim çifti ilk kez görüntülendi

32 yaşındaki Selin Şekerci ve kendisi gibi 42 yaşındaki oyuncu sevgilisi İbrahim Selim ilk kez Marmaris'te objektiflere yansıdı.Selin Şekerci ve İbrahim Selim çifti ilk kez görüntülendi - Resim : 1Sabah saatlerinde kahvaltı yapan çift, soluğu denizde aldı. Dalgalı denizde yüzmekte zorlanan ikiliden İbrahim Selim, gazetecileri fark edince panik yaptı.

Selin Şekerci ve İbrahim Selim çifti ilk kez görüntülendi - Resim : 2

'NE YAPACAĞIZ ŞİMDİ?' 

Sevgilisine gazetecileri gösteren Selim, “Ne yapacağız şimdi?” diyerek sitem etti. Selim’in aksine Şekerci’nin rahat hareketleri dikkat çekti. Objektiflere el sallayan Şekerci, İbrahim Selim’i sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.
 Selin Şekerci ve İbrahim Selim çifti ilk kez görüntülendi - Resim : 3Selin Şekerci, denizden çıkmak için bir süre merdivende bekledi. Mekan çalışanlarından havlu istedi.

Selin Şekerci ve İbrahim Selim çifti ilk kez görüntülendi - Resim : 4

O arada da mekanın sahibi Dilara Endican gazetecilerin yanına giderek, “Bu yaptığınız çok ayıp özel hayatı ihlal ediyorsunuz” diyerek sitem etti.

Selin Şekerci ve İbrahim Selim çifti ilk kez görüntülendi - Resim : 5

Kaynak: Milliyet