Bomba ifşa! Semih Öztürk finale günler kala Survivor kazananını açıkladı! Acun'dan bir intikam daha aldı İşte Kupada yazan isim

Semih Öztürk’ten bomba ifşa! Bunu kimse beklemiyordu! Semih Öztürk Finale günler kala Survivor kazananını açıkladı! Acun’dan yine intikam aldı. Semih Öztürk Survivor’un şampiyonunu alenen açıkladı. Kupanın üzerinde yazan isim ortaya çıktı. Herkesin ağzı açık kaldı. İşte Survivor finaline günler kala Semih Öztük'ün açıkladığı o isim...

Bomba ifşa! Semih Öztürk finale günler kala Survivor kazananını açıkladı! Acun'dan bir intikam daha aldı İşte Kupada yazan isim

Acun Medya tarafındna yıllardır süre gelen yarışma programı olan Survivor’da son düzlüğe girilmiş durumda finale günler kala kıran kırana yarışan yarışmacılar için de her parkur ayrı bir önem taşırken her yarışmacı çok zorlanıyor. Survivor’da son elenen isim ise Nagihan Karadere oldu ve finale sadece 5 yarışmacı kaldı. Adem Kılıççı, Batuhan Karacakaya, Nisa Bölükbaşı, Hikmet Tuğsuz, Ayşe Yüksel geriye kalan yarışmacılar olarak adada Survivor hayatına devam ediyorlar.

Sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star için çok bomba bir gelişme yaşandı. Survivor Ekstra programında yorumcu olarak bilinen Semih Öztürk öyle bir ifşa yaptı ki, söyledikleri sosyal medya ortamını da fena halde karıştırdı. Semih Öztürk’ün Survivor Ekstra programından ayrılışı büyük ses getirmişti. Neden ayrıldığına dair oraya birçok iddia atıldı.

Eşinin sosyal medya mesajı kovulmasına neden oldu

Ortaya atılan iddiaların en güçlüsü ise Acun Ilıcalı’nın sağ kolu olan Alpay Kazanîn eşinin vefatından sonra Semih Öztürk’ün eşinin sosyal medyada yazdıkları sebebiyle işine son verilmiş olduğu idi. Semih Öztürk’ün eşi o sıralar yaptığı paylaşımında “Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim. İki dudağımın arasından çıkmıyor 'helal olsun'. Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor” açıklamasında bulunmuştu” Çok geçmeden bu paylaşım büyük tepki almıştı ve Kısa süre sonra da Semih Öztürk’ün Survivor Ekstra’daki işine son verilmiş oldu.

Bomba ifşa! Semih Öztürk finale günler kala Survivor kazananını açıkladı! Acun'dan bir intikam daha aldı İşte Kupada yazan isim - Resim : 1
Survivor Ekstra zamanı

 

Survivor Ekstra masasından kalkan Semih Öztürk yine de Survivor yorumculuğunu bırakmadı ve yorumlarına tweet atarak devam etti. Daha önce de bomba açıklamalar yapan Semih Öztürk son yaptığı paylaşımla da yine kendinden söz ettirmeyi başardı. Semih Öztürk yaptığı paylaşımında gizli gizli Survivor şampiyonunu ifşaladı.

 

Semih Öztürk, sosyal medya hesabından; “Adem Kılıççı benim kardeşim, yakın arkadaşımdır. Bu madalyalarını astığı evinde de kaç sefer sabaha kadar oturmuşluğumuz vardır. Eğer bir hak varsa hak onundur. O şampiyon olursa çok mutlu olacağım. Survivor biter biz yine beraberiz. Ben hep adil konuşurum. O sınanacak” sözlerini dile getirerek; Adem Kılıççı’nın yarışı bir kez daha kazanacağını göstermiş oldu!

Semih Öztürk'ün sosyal medya paylaşımı
Semih Öztürk'ün sosyal medya paylaşımı

 

Bu paylaşımdan sonra sosyal medya ikiye bölündu. Takipçiler ise Adem Kılıççı tekrar şampiyon olacağını, Adem Kılıççı’nın en başından beri şampiyonluğu hak ettiği yazılırken bazı kullanıcılar ise Adem Kılıççı’nın tekrar şampiyon olmasının saçma olduğu yorumlarında bulundular. Survivor'ın finalinde kupayı kimin kaldıracağı ise şimdiden merak konusu oldu.