Semiha Yankı Gökhan Özoğuz'u topa tuttu! "Senin geçtiğin yollardan biz çok önce geçtik!"

Geçtiğimiz günlerde oğlu ile birlikte Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay, Gökhan Özoğuz'a kulisteki tavırları nedeni ile eleştiride bulunmuştu. Semiha Yangı bugün katıldığı programda ünlü oyuncuya destek çıkarak Gökhan Özoğuz'u topa tuttu. Yankı, "Büyük dağları ben yarattım havalarında. Senin o geçtiğin yollardan biz çok önce geçtik." dedi.

Semiha Yankı Gökhan Özoğuz'u topa tuttu! "Senin geçtiğin yollardan biz çok önce geçtik!"

Nurgül Yeşilçay hafta sonu oğlu Osman Nejat’la Athena konserini izledikten sonra kuliste yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:  “Bir genç Gökhan’la tanışmak istiyor. Çünkü seviyor Athena’yı… Kulise gidiyoruz tebrik için… Ay Gökhan’da bir afra tafra… Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın. Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin. Uyarayım dedim!…”

"KADINLARA ALDIRIŞ ETMEME DURUMU VAR"

Usta sanatçı Semiha Yankı ise bugün katıldığı programda Nurgül Yeşilçay'a destek vererek "Athena Gökhan ile Hakan'ın olduğu kulise girdim. Ayaklarını uzatmış. Bana dönüp 'Naber' dedi? 'Gökhancığım ayağını indirseydin' deyince bana 'Aa çok yorgunum uğraşamam' dedi. Karşındaki kadın mı, büyüğün mü... Hiç umursamıyor... Çirkin! Çok çirkin... Küçüğün de olsa bir kadın giriyor içeriye... Büyük dağları ben yarattım havalarında. Senin o geçtiğin yollardan biz çok önce geçtik. Bu hareketler Gökhan gibi çocuğa yakışmıyor. Kadınlara aldırış etmeme durumu var" ifadelerini kullandı.