Semiha Yankı’dan genç erkeklerle evlenen kadınlara tepki! Erkeklerin yaşından büyük kadın seçme sebebini açıkladı’ “Gençler bize yürümüyor mu?”

Şarkıcı Semiha Yankı, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten ile ilgili düşüncelerini belirtti. Erkeklerin kendisinden büyük kadınlara gitme sebebini açıkladı. Yankı’nın söyledikleri sosyal medyayı salladı.

Semiha Yankı’dan genç erkeklerle evlenen kadınlara tepki! Erkeklerin yaşından büyük kadın seçme sebebini açıkladı’ “Gençler bize yürümüyor mu?”

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 2022 yılının Nisan ayında nikah masasına oturmuştu.

Semiha Yankı’dan genç erkeklerle evlenen kadınlara tepki! Erkeklerin yaşından büyük kadın seçme sebebini açıkladı’ “Gençler bize yürümüyor mu?” - Resim : 1

KADINLARI HEDEF ALDI

Ünlü çiftin evliliği Aramızda Kalmasın programında ele alındı. Programa konuk olan Semiha Yankı, genç erkeklerle aşk yaşayan kadınları hedef aldı.

Semiha Yankı’dan genç erkeklerle evlenen kadınlara tepki! Erkeklerin yaşından büyük kadın seçme sebebini açıkladı’ “Gençler bize yürümüyor mu?” - Resim : 2

"SEDA SAYAN'IN ENERJİSİ ÇOK YÜKSEK"

 Konu hakkında konuşan Müge Dağıstanlı, "Artık öyle bir dönem ki, genç erkekler olgun kadınların kapısını çalıyor. Eskiden böyle bir şey yoktu. Seda'nın enerjisi çok yüksek. Geçen mayıs ayında Seda ve Çağlar buraya geldiler. Öncesini, sonrasını ve yayın sırasını gördüm; Seda Sayan, Çağlar'dan daha genç ve enerjik duruyor" açıklamasında bulundu.

Semiha Yankı’dan genç erkeklerle evlenen kadınlara tepki! Erkeklerin yaşından büyük kadın seçme sebebini açıkladı’ “Gençler bize yürümüyor mu?” - Resim : 3

"GENÇ BİR İNSANIN TEMPOSUNA YETİŞEMEM"

Yankı, ise şunları belirtti: "Bana sorarsan; ben yapamam. Yetişemem. 25 yaş küçük bir adamın enerjisine yetişilir mi? Seda nasıl yetişiyor, bilemem. Hayatımda uzun yıllardır kimse yok, kimseyi hayatıma almayı da düşünmüyorum ama eğer olursa yaşı bana yakın biri olur. Genç bir insanın temposuna yetişemem. Çağlar daha yaşına göre olgun, oturmuş bir adam. Seda Sayan'ın da enerjisi çok yüksek. Onlar birbirini dengelemiş."

Semiha Yankı’dan genç erkeklerle evlenen kadınlara tepki! Erkeklerin yaşından büyük kadın seçme sebebini açıkladı’ “Gençler bize yürümüyor mu?” - Resim : 4

"GENÇ ERKEKLERİN KADINLARA GELME SEBEBİ..."

Kimseye gönderme yapmıyorum diyen Yankı, “Kimse üstüne alınmasın, yanlış anlaşılmasın. Ama genç kuşaktaki erkeklerin bizim yaşımızdaki kadınlara gelmesinin sebebi tamamen maddi. Gençler bize yürümüyor mu? Yürüyor. Ama hep bir beklenti var; yani şan şöhret... Senden 25-30 yaş küçük adamla ne konuşursun ya? Kadınların genç erkeklere yetişmek için yorulduğunu görüyorum ben. Sonra bir sürü estetik yaptırıyorlar falan... Adam her dakika gezmek ister, eğlenmek ister; ben ayağımı uzatıp yatayım isterim!” ifadelerini kullandı. Semiha Yankı’nın bu açıklamaları magazin gündemine oturdu.

Semiha Yankı’dan genç erkeklerle evlenen kadınlara tepki! Erkeklerin yaşından büyük kadın seçme sebebini açıkladı’ “Gençler bize yürümüyor mu?” - Resim : 5