Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında tüm gerçekler ortaya çıktı!

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine can veren ünlü oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşadığı konuşulan iş insanı Murat Akdoğan'ın ortaya çıkan videosu gündem oldu. İşte ayrıntılar...

Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında tüm gerçekler ortaya çıktı!

Oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşadığı konuşulan iş insanı Murat Akdoğan'ın gündem yaratacak bir videosu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Murat Akdoğan'ın, Hande Erçel'in eski aşkı Murat Dalkılıç ile aynı masada yan yana oturduğu bir fotoğraf karesi çok konuşulmuştu. Bugün yeni bir gelişme yaşandı. Eskiden sıkı dost olan Akdoğan ve Dalkılıç'ın 2017 yılında uçak yolculuğu esnasında çekilmiş eğlenceli videosu ortaya çıktı.

Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında tüm gerçekler ortaya çıktı! - Resim : 1

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Murat Akdoğan'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini oldukça meşgul ediyor. Geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nda görüntülenen Erçel ise, aşk iddiasını yalanlamadı.

Bütün bu gelişmelerin ardından Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddia edilen Murat Akdoğan'ın geçtiğimiz yıllarda güzel oyuncunun eski aşkı Murat Dalkılıç ile aynı masada oturduğu ortaya çıktı.

Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkında tüm gerçekler ortaya çıktı! - Resim : 2

Bir dönem sıkı dost olan Murat Akdoğan ile Murat Dalkılıç, 2017 yılında aynı uçağa bindikleri ortaya çıktı.

Öte yandan yaklaşık 1.5 aydır flört eden Erçel ile Akdoğan'ın çöpçatanlarının Murat Akdoğan'ın ablası Cansın Hacısoylu olduğu öğrenilmişti. Cansın Hacısoylu'nun, Hande Erçel'in eski aşkı Murat Dalkılıç ile sık dost olması da herkesi şaşırtmıştı.