Hande Erçel'den Kerem Bürsin açıklaması: Gereksiz

“Sen Çal Kapımı” dizisindeki partneri Kerem Bürsin’den ayrılan Hande Erçel eski aşkı hakkında sorulan soruya sert çıktı.

Geçen yıl sonu “Sen Çal Kapımı” dizisindeki partneri Kerem Bürsin’den ayrılan Hande Erçel, kalbini yine bir meslektaşına kaptırmış ve “Halka” adlı polisiye projedeki eski rol arkadaşı Kaan Yıldırım’la aşk yaşamaya başlamıştı. 28 yaşındaki güzel oyuncu, Yıldırım’la ilk kez gece eğlencesi sonrası kameralara yansımıştı.

Aynı hafta ablası Gamze Erçel’le Milano tatiline çıkan Hande Erçel, daha sonra soluğu sevgilisi Kaan Yıldırım’ın evinin de olduğu Londra’da almıştı.

Erçel, Londra tatili dönüşü Etiler’de şoförünü beklerken magazin hattı kamerasına takıldı. Londra tatilinin çok iyi geçtiğini anlatan ünlü oyuncu, yeni sevgilisi Kaan Yıldırım’la ilgili soruya sadece “ben çok iyiyim” demekle yetindi.

Eylül ayından beri çalışmadığını hatırlatan Hande Erçel, setleri çok özlediğini ifade etti. Erçel, 8 aydır yeğeni Mavi’yle dolu dolu vakit geçirdiğini dile getirdi. Hande Erçel’in sessiz sedasız ayrıldığı Kerem Bürsin’le ilgili hiç yorum yapmaması ise dikkat çekti.