Senarist ve oyuncu Gülse Birsel yeni projesini açıkladı

Senartis ve oyuncu Gülse Birsel nişantaşında objektiflere takıldı. Dijital platform için komedi projesi olduğunu söyleyerek detay vermekten kaçındı. Birsel, uzun dizi sürelerinden de yorulduğunu anlattı.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel yeni projesini açıkladı

Senarist Gülse Birsel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir mağaza çıkışı görüntülenen oyuncu ve senarist, dijital medya için komedi projesi olduğunu söyleyip, uzun dizi sürelerinden yorulduğunu anlattı. İşte Gülse Birsel'in çarpıcı açıklamaları...

"120 dakika süren dizi olmaz" diyen ünlü senarist, henüz  yazım aşamasında olduğu projesi hakkında detay vermekten kaçınırken, "Ulusal kanallarda espriler biplendiği için dijitali tercih ettiğim söylenemez.

Uzun dizi süreleri nedeniyle bu kararı aldım, yapacağım iş 35-40 dakika olacak. 120 dakikalık dizi hem izleyiciyi, hem yazarı hem de oyuncuyu yoruyor" dedi.

"Kendime küçük bir rol yazabilirim"

Hem tanınmış hem de yeni oyuncularla çalışacağını aktaran Birsel "Ben de sanırım dizide rol alacağım ama kendime başrol ya da küçük bir rol yazabilirim, henüz ona karar vermedim. " şeklinde konuştu.