Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen aylar sonra bir arada

Geçtiğimiz temmuz ayında sürpriz bir şekilde ayrılan Umut Evrigen ve Melisa Şenolsun aylar sonra tekrar bir arada görüntülendi.

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen aylar sonra bir arada

Senaristliğini Umut Evirgen'in yaptığı Kimya filminin ekip gösterimi gerçekleşti. Umut Evirgen geçtiğimiz temmuz ayında ayrıldığı eski sevgilisi Melisa Şenolsun ile birlikte kamera karşısına geçti. 

"Problem yaşamadık"

Cesur giyim tarzı ile dikkat çeken Melisa Şenolsun, eski sevgilisi Umut Evirgen ile gazetecilere poz verdi. Melisa Şenolsun “İkimizde işimizi yaptık ve en önemlisi profesyonel kişileriz. Aramızda herhangi bir problem olmadı" dedi.

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen aylar sonra bir arada - Resim : 1

Neden ayrılmışlardı?

İddiaya göre; Umut Evirgen, Kurban Bayramı'nı kutlamak için eski sevgilisi Tuba Büyüküstün'e mesaj attı. Daha sonra Büyüküstün'den karşı cevap geldi. O sırada Umut Evirgen'in yanında olan Melisa Şenolsun ise bu mesajı gördü.

Evirgen, sevgilisine "Ne var bunda, dostça bayramını kutladım. Çocuklarını sordum. Hepsi bu kadar" dese de Melisa Şenolsun kriz çıkardı.

Sevgilisinin, üç yıl geçirdiği eski aşkı Tuba Büyüküstün'le görüşmeye devam etmesini sineye çekmeyen 24 yaşındaki oyuncu, ilişkiyi bitirmeye karar verdi.