Şenol Güneş, ‘Gelmek istiyor’ demişti! Talisca açıklama yaptı, Beşiktaşlıların hayallerini yıktı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in görüşerek gelmek istediğini söylediği Talisca’dan çarpıcı bir açıklama geldi. Talisca, Güneş’in sözlerini yalanlayarak, “Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadığımı belirtmek isterim. Ayrıca Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok” dedi.

Şenol Güneş, ‘Gelmek istiyor’ demişti! Talisca açıklama yaptı, Beşiktaşlıların hayallerini yıktı!

Beşiktaşlı taraftarlar ısrarla transfer edilmesini istediği Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca hakkında Teknik Direktör Şenol Güneş açıklama yaptı.

Şenol Güneş, ‘Gelmek istiyor’ demişti! Talisca açıklama yaptı, Beşiktaşlıların hayallerini yıktı! - Resim : 1

GÜNEŞ: " TALİSCA GELMEK İSTİYORUM DEDİ"

Güneş, Talisca ile görüntülü görüştüğünü ifade ederek, “Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama fiyat 10 milyon eurodan aşağı değil. Talisca, almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevkiyi alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursan yine alırız. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey” dedi.

Şenol Güneş, ‘Gelmek istiyor’ demişti! Talisca açıklama yaptı, Beşiktaşlıların hayallerini yıktı! - Resim : 2

GÜNEŞ’İ YALANLADI

Güneş’in bu sözleri siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırırken Brezilyalı isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Şenol Güneş’i yalanladı.

Talisca açıklamasında, "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadığımı belirtmek isterim. Ayrıca Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl daha yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Transfermarkt'a göre değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Talisca, Beşiktaş formasıyla çıktığı 80 maçta 37 gol atmış, 14 asist yapmıştı.