Şenol Güneş, iki yıldızın biletini kesti! Sözleriyle yerden yere vurdu! “Bu kadar kötü oynayamaz”

Spor Toto Süper Lig’in 29.hafta maçında Trabzonspor ile Beşiktaş, 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuna sonradan giren Muleka ve Nkoudou’yu performansları üzerinden eleştirdi. Güneş’in açıklamaları “İki yıldızın biletini kesti” olarak yorumlandı.

Şenol Güneş, iki yıldızın biletini kesti! Sözleriyle yerden yere vurdu! “Bu kadar kötü oynayamaz”

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftası kritik bir maça sahne oldu. Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Beşiktaş’ı konuk etti. Hakem Volkan Bayarslan’ın yönettiği mücadele 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 45’e Beşiktaş ise 56’ya yükseltti.

Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu. Güneş, ikinci yarıda oyuna aldığı N'Koudou ve Jackson Muleka'yı performansları üzerinden eleştirdi.

Şenol Güneş, iki yıldızın biletini kesti! Sözleriyle yerden yere vurdu! “Bu kadar kötü oynayamaz” - Resim : 1

"BU KADAR KÖTÜ OYNAYAMAZ"

Güneş, “Gole ihtiyacımız olduğu için Kevin N'Koudou ve Jackson Muleka'yı kullandım ama demek ki yanlış yapmışız. Belki N'Koudou'yu daha geç alabilirdik. Arkaya koşularıyla iş yapmasını bekledik. Haklı olarak o da hiç oynamadığını söyleyebilir, mazereti çok olabilir. N'Koudou ve Muleka, bu kadar kötü oynayamaz” dedi.

Şenol Güneş, iki yıldızın biletini kesti! Sözleriyle yerden yere vurdu! “Bu kadar kötü oynayamaz” - Resim : 2
N'Koudou - Muleka