Şenol Güneş o futbolcuların biletini kesti! 1 isim ise sınırda!

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup eden Beşiktaş'ta bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş 3 futbolcunun biletini kesti.

Şenol Güneş o futbolcuların biletini kesti! 1 isim ise sınırda!

Şenol Güneş yönetiminde bir sonraki sezonun hazırlıklarına da şimdiden başlayan Beşiktaş'ta, büyük umutlarla takıma dahil olan 4 yıldız futbolcunun bileti kesildi.

Geçtiğimiz sezon son şampiyon olarak lige başlayan Beşiktaş, büyük bir hayal kırıklığı yaratmış ve sezonu Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael yönetiminde tamamlamıştı.

Yeni sezona da genç teknik adam ile başlayan siyah-beyazlı ekip, art arda gelen kötü sonuçların ardından görevi tekrardan Şenol Güneş'e devretti.

Beşiktaş'ın başında iki kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli hoca, takımda işlerin yeniden yola girmesini sağladı. Devre arasında da yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezonun planlarını yapıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, gelecek sezon kimin kalıp, kalmayacağına karar vermeye çalışıyor. Romain Saiss, Kevin N'Koudou ile Dele Alli'nin ayrılması kararlaştırıldı. 

Öte yandan bir türlü beklenen performansı veremeyen Tayfur Bingöl de geleceği merak edilen oyunculardan biriydi. Fakat Güneş'in bu konuda henüz net bir karar vermediği bildirildi. Teknik heyet ile hazırlanacak rapor doğrultusunda Tayfur için son karar verilecek.