Şenol Güneş, Trabzonspor maçı öncesi temkinli! "Son şampiyona karşı oynayacağız"

Spor Toto Süper Lig'de pazar akşamı Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş temkinli açıklamalarda bulundu. Güneş takıma "Son şampiyona karşı oynayacağız. Bu yüzden her ne olursa olsun onların durumuna aldanmadan, kötü gidişatlarına bakmadan ciddi bir şekilde maça hazırlanmalıyız" dedi.

Şenol Güneş, Trabzonspor maçı öncesi temkinli! "Son şampiyona karşı oynayacağız"

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 maçı da kazanarak büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş, 29. haftada Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Şenol Güneş, zorlu derbi öncesi takımla bir toplantı gerçekleştirdi.

Fanatik'in haberine göre Trabzonspor'un içinde bulunduğu kötü dönemin kendilerini aldatmamasını belirten Şenol Güneş, ikincilik şansları için mücadele etmeleri gerektiğini ve şampiyonluk yarışına ortak olmaları için kazanmak zorunda olduklarını kaydetti.

"SON ŞAMPİYONA KARŞI OYNAYACAĞIZ"

Şenol Güneş, "Biz Beşiktaş'ız, umudumuzu asla yitirmemeliyiz. Bu hafta sonu farkında olmamız gereken bir şey var, son şampiyona karşı oynayacağız. Bu yüzden her ne olursa olsun onların durumuna aldanmadan, kötü gidişatlarına bakmadan ciddi bir şekilde maça hazırlanmalıyız" dedi.

Güneş, "Trabzon deplasmanları her zaman zor geçer. Ligin geri kalanındaki en zor maçlarımızdan birini oynayacağız. Rehavete kapılmadan sahaya yüzde 100'ümüzü verirsek, istediğimizi alırız" ifadelerini kullandı.