Şenol Güneş transfer istedi! Beşiktaş yönetimi 3 futbolcudan birini alacak! İşte o isimler

Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda stoper transferi yapmak için harekete geçti. Siyah beyazlılar, Rob Holding, Nino ve Vitor Tormena’dan birini kadrosunu katmak istiyor.

Şenol Güneş transfer istedi! Beşiktaş yönetimi 3 futbolcudan birini alacak! İşte o isimler

Transfer döneminde Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Jean Onana ve Ante Rebic’i transfer eden Beşiktaş’ta hareketlilik sürüyor.

Sözcü’nün haberine göre stoper rotasyonunda Amartey, Colley, Montero, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan ve Necip Uysal bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, bu bölge için transfer istedi.

ROB HOLDING İÇİN İNDİRİM BEKLENİYOR

Siyah beyazlıların özellikle sağ stoper arayışında olduğu belirtildi. Beşiktaş’ın ilk hedefinin İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’de forma giyen Rob Holding olduğu kaydedildi. İngiliz oyuncu için Arsenal’in 5 milyon euro bonservis bedelinde indirim yapması bekleniyor.

Şenol Güneş transfer istedi! Beşiktaş yönetimi 3 futbolcudan birini alacak! İşte o isimler - Resim : 1
Rob Holding

 

NINO İÇİN TEKLİF YAPILDI

Bu bölge için diğer bir aday ise Brezilya ekibi Fluminense'den Nino. Futbolcu için istenen 7 milyon eıro bonservis bedeli sıkıntı yaratıyor. Beşiktaş, bu bedeli 3 sezon içinde 2’şer milyon euro taksitlerle ödemeyi teklif edip yanıt beklemeye başladı.

Şenol Güneş transfer istedi! Beşiktaş yönetimi 3 futbolcudan birini alacak! İşte o isimler - Resim : 2
Nino

 

TORMENA İÇİN İSTENEN BONSERVİS BELLİ OLDU

Vitor Tormena için de Portekiz kulübü Braga, 5 milyon Euro talep etti. Pazarlıklar devam ediyor. Kara Kartal bu üç oyuncudan biriyle bu hafta içinde sözleşme imzalamayı planlıyor.

Şenol Güneş transfer istedi! Beşiktaş yönetimi 3 futbolcudan birini alacak! İşte o isimler - Resim : 3
Vitor Tormena