Şenol Güneş'in adımı sonrası Avrupa peşine düştü! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık

Ozan Tufan ile anlaşması an meselesi olan Beşiktaş'tan bir de ayrılık haberi geldi. Şenol Güneş'in teknik adamlık görevini devralmasının ardından yedek kulübesine çektiği yıldız oyuncuya Avrupa'dan sürpriz bir talip çıktı. Kulüp, siyah beyazlı ekiple bir an önce anlaşıp, genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Şenol Güneş'in adımı sonrası Avrupa peşine düştü! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık

Süper Lig'deki zirve yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş'ta beklenmedik bir ayrılık depremi yaşanıyor. Teknik adam Şenol Güneş'in kulübeye çektiği genç futbolcuya Avrupa'dan talip çıktı. İşte o haberin detayları...

Club Brugge istiyor

Beşiktaş'ın 22 yaşındaki file bekçisi için Belçika'dan Club Brugge nabız yokluyor. Kadrosuna potansiyelli bir ismi katmak isteyen Belçika ekibi, aynı zamanda geleceğe de yatırım yapmak ve 22 yaşındaki Ersin Destanoğlu ile anlaşma sağlamak istiyor.

Şenol Güneş'in adımı sonrası Avrupa peşine düştü! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık - Resim : 1

Daha önce masadan çekilmişlerdi

Geçtiğimiz yaz döneminde de Ersin'i isteyen Brugge, yüksek maliyetler sebebi ile masadan çekilmişti. Şu an için ise Ersin'in kulübeye çekilmesinden de faydalanmak isteyen Club Brugge, Beşiktaş ile daha uygun bir zeminde anlaşmayı ve transferi hızlıca bitirmeyi hedefliyor.