Serdal Adalı’dan Samsunspor Başkanı Yıldırım’a sert yanıt: “Çenesi düşmüş belki cerrahlar toparlayabilir”

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın açıklamalarına yanıt verdi. Adalı, “Samsunspor Başkanı haftalardır ortada yoktu! Konu Beşiktaş olunca yine çenesine vurmuş, meydana çıkmış... Buna bizim Adana’da başka şeyler tavsiye ederler ama ben kendisine bir çene cerrahına görünmesini şiddetle tavsiye ediyorum… Çenesi düşmüş belki cerrahlar toparlayabilir…” dedi.

Serdal Adalı’dan Samsunspor Başkanı Yıldırım’a sert yanıt: “Çenesi düşmüş belki cerrahlar toparlayabilir”

Süper Lig’in 30.haftasında Samsunspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş’ı 2-1 yendi. Müsabakanın ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım açıklamalarda bulundu.

Oynayacakları son maçların güçlüğüne dikkati çeken Yıldırım, şunları söyledi:

"Bizim hedefimiz hep ilk 5 dedik' ve bunun için de yani elimizden geleni son maça kadar yapacağız. Biliyorsunuz bizim son 5 maçımız çok zor. Beşiktaş, peşine Alanya var. Ondan sonra Galatasaray, Başakşehir, Göztepe. Hepsi yani bizim üstümüzdeki takımlar. Biz bütün maçlara galibiyet parolasıyla çıkacağız. Bugün futbolcularıma çok galibiyetten ötürü teşekkür ediyorum. "

Serdal Adalı’dan Samsunspor Başkanı Yıldırım’a sert yanıt: “Çenesi düşmüş belki cerrahlar toparlayabilir” - Resim : 1

"BEŞİKTAŞ'TAN 3 PUANI NEREDEYSE EZEREK ALDIK"

Her şeyin güzel olacağını aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bizim esas hedefimiz kupa. Perşembe günü Trabzonspor ile çok çok önemli bir maçımız var. Biz o maça mutlak galibiyet için çıkmak istiyoruz. Çünkü Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Samsunspor bu sene Avrupa'da en son elenen Türk takımı oldu. Elendiğimiz Rayo Vallecano, yarı finalde. Yani bir gol daha atsaydık belki biz olacaktık oralarda. Demek ki bu işler çok zor değilmiş. Tecrübesizliğimizin kurbanı olmuştuk. Biz bir ilki başarmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nı Samsunspor tarihinde hiç almadı. Onu alarak bu sezonu taçlandırmak istiyoruz. Bugün Samsunspor taraftarı mükemmeldi. İnanılmaz bir destek verdi. Taraftar bizi böyle desteklesin. Bu oyuncular önüne gelen her takımı yenecektir. Bu kadar iddialı söylüyorum. Tekrar çok çok mutluyum. Böyle bir 3 puanı hele de Beşiktaş gibi bir takımı yani neredeyse ezerek aldık."

Serdal Adalı’dan Samsunspor Başkanı Yıldırım’a sert yanıt: “Çenesi düşmüş belki cerrahlar toparlayabilir” - Resim : 2

 SERDAL ADALI'DAN YILDIRIM'A YANIT

Yıldırım’ın açıklamalarına Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı yanıt verdi. Usta gazeteci Turgay Demir’e konuşan Serdal Adalı şu ifadeleri kullandı:

 “Samsunspor Başkanı haftalardır ortada yoktu! Konu Beşiktaş olunca yine çenesine vurmuş, meydana çıkmış... Buna bizim Adana’da başka şeyler tavsiye ederler ama ben kendisine bir çene cerrahına görünmesini şiddetle tavsiye ediyorum… Çenesi düşmüş belki cerrahlar toparlayabilir…”

Serdal Adalı’dan Samsunspor Başkanı Yıldırım’a sert yanıt: “Çenesi düşmüş belki cerrahlar toparlayabilir” - Resim : 3