Serdar Ortaç'tan flaş sözler! "Annemi dinlemedim, bak neler oldu"

Kuruçeşme'de sahne alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sevilen parçalarını hayranlarıyla seslendirdi. Sahnede hayranlarıyla sıkça da sohbet ettiği görülen Ortaç, annesine takılmayı da ihmal etmedi. Ortaç, "Annem hep bana 'Sarışın kızlardan uzak dur' derdi. Ama ben annemi dinlemedim. Bak sonra neler oldu?" sözleriyle gülümsetti.

Serdar Ortaç'tan flaş sözler! "Annemi dinlemedim, bak neler oldu"

Kuruçeşmede'de hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıt veren Ortaç, dikkat çeken yanıtlar verdi.

"BU SENE YİNE BOL BOL KONSER YAPACAĞIZ"

Ortaç, "Kuruçeşme konserlerine artık başlıyoruz. Geçen sene rekoru kırmıştım. Bu sene yine burada bol bol konser yapacağız. Çok sevdiğim bir yerdeyim. Konserlerimin bu kadar dolu olmasının sebebini beni sevmelerine bağlıyorum" sözleriyle teşekkürlerini iletti.

GEÇEN YIL KURUÇEŞME AÇIKHAVA'DA REKOR KIRDI

Geçtiğimiz yıl Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde 13 kez sahne alarak rekora imza atan Ortaç, Boğaz’da şarkılarıyla bir kez daha yankılandı.

Bu sene Kuruçeşme Açıkhava’daki ilk konserine 'Mesafe' şarkısıyla çıkan ünlü sanatçı en sevilen parçalarıyla hayranlarına unutamayacakları bir konser yaşattı.

'Ben Adam Olmam', 'Sana Değmez', 'Poşet' gibi birçok hit şarkısını seslendiren sanatçı, konser boyunca hayranlarını şarkılarıyla hem eğlendirdi hem de ara ara yaptığı samimi sohbetiyle güldürdü. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenlerin arasında annesi Nesrin Ortaç ve psikolog Aşkım Kapışmak'ta vardı. Oğlunu en ön sıradan izleyen anne Ortaç, konser boyunca şarkılara eşlik etti.

"ANNEMİ DİNLEMEDİM, BAK NELER OLDU?"

Annesine takılmayı ihmal etmeyen sanatçı, "Annem hep bana 'Sarışın kızlardan uzak dur' derdi. Ama ben annemi dinlemedim. Bak sonra neler oldu?" sözlerinin ardından ‘Karabiberim’ şarkısını tüm esmerlere armağan etti.