Şeref Sözü'nün afişi çıktı

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, 14 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü Show TV’de seyirciyle buluşacak ‘Şeref Sözü’nün afişi görücüye çıktı. 

Şeref Sözü'nün afişi çıktı

Afişte ‘Şeref Sözü’nün başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik yer aldı.

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’, çarpıcı hikayesi, yıldızlarla dolu kadrosu ve görkemli setiyle yeni sezonun en merak edilen projesi olarak dikkat çekiyor.
Çekimleri, Türkiye dizi tarihinde ilk olmak üzere dizi için adeta yeniden inşa edilen 480 bin m2’lik bir adada gerçekleştirilen ‘Şeref Sözü’, 14 Ekim Çarşamba akşamı Show TV’de başlıyor.

Yapımları ile dünyanın her köşesine ulaşan TIMS&B Productions’ın vizyonu, fenomen olmuş dizilerin yönetmeni Cevdet Mercan’ın rejisi ve hafızalardan silinmeyen dizi hikayelerinin senaristi Eda Tezcan’ın kalemi ile ‘Şeref Sözü’ yeni sezonun en çok konuşulan dizisi olacak.

Şeref Sözü'nün afişi çıktı - Resim : 1

ŞEREF SÖZÜ – KÜNYE

Yönetmen: Cevdet Mercan
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım: TIMS&B Productions
Senaryo: Eda Tezcan
Müzik: Aytekin Ataş
Uygulayıcı Yapımcı: Ebru Sakal
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik, Meltem Gülenç, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş