Seren Serengil: Hadise starlığa oynuyorsa o şekilde gitmeyecek

Hadise, Cengiz Semercioğlu'nun 'Biraz özenli ol' eleştirisine karşı kampanya başlattı. Hadise geçtiğimiz günlerde Ulus'ta lüks bir restorandan çıkışında kameralara yansıyan makyajsız ve özensiz görüntüleri tartışma yarattı. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, Hadise'nin bu paylaşımını konuştu.

Cengiz Semercioğlu konuyu köşesine taşıdı ve şu satırları kaleme aldı; 

"Hadise sıfır makyaj, saçlarını arkadan topladığı görüntüsüyle geçti kameralar karşısına... Boş verin kameraları, boş verin ünlü olmayı... Şehrin en kalburüstü restoranlarından birine giderken, gece yemekli bir organizasyon yaparken biraz daha özen göstermez mi insan? Ajda'yı bir gün gördün mü bu halde? Bırak akşam yemeğine markete giderken bile saçına başına, giydiğine dikkat eder. O yüzden de süperstar... Kadınlara 'Her daim güzel görünün' baskısı yapmaktan yana da değilim. Ama bir akşam yemeğine çıkarken kadınında erkeğinde biraz daha özenli olması gerektiğinden yanayım..." 

Hadise'yse bu eleştiriye jet hızı ile cevap verdi. Ünlü popçu yatakta çekilmiş sıfır makyaj bir fotoğrafının altına benim kararım, benim bedenim, benim hayatım, kime ne etiketleri ile şunu yazdı: "Canımız isterse makyajsız düğüne, markete, yemeğe gideriz! Keyfimiz isterse bir daha hiç makyaj yapmayız. Kime ne? Hadi herkes makyajsız fotoğrafını yüklesin ve kimsenin asla umurunda olmadığını göstersin! Biz kadınlar kendimizi size beğendirmek için yaşamıyoruz. Bunu anlayacaksınız." 

Seren Serengil: Hadise starlığa oynuyorsa o şekilde gitmeyecek - Resim : 1

Hadise'ye ilk destek ise sık sık makyajsız görüntü veren Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinççi oldu. Özge Özpirinççi, 'Kendimi seviyorum' etiketiyle şu yazıyı yayınladı;

"Herhangi bir insanı herhangi bir sebeple öğretilmiş kalıplara sokmaya çalışan her türlü çabayı boş ve gereksiz buluyorum. Değişen dünyada güzellik kavramının karşılığı bazılarının demode fikir ve görüşlerine rağmen yenileniyor ve ben bu süreçte kendim olarak yer almaktan mutluluk duyuyorum. Bizi sürekli eleştirmeye hazır bekleyenlere karşı vereceğimiz en güzel tepki özgüvenli duruşumuzdur."

Seren Serengil: Hadise starlığa oynuyorsa o şekilde gitmeyecek - Resim : 2

Seren Serengil, "O kadar ünlü bir restorana saçını lastikle bağlayıp, yağlı kafayla gidemezin. Ünlü bir insansan kendine dikkat etmek zorundasın. Ünlü olmana da gerek yok. Sıfır makyajdan, makyajlı olmaktan da bahsetmiyoruz. Özenli olmaktan, pasaklı gözükmekten bahsediyoruz. Özgüvenin makyajsız olmakla alakası yok. Bu görüntüler bir sanatçıya yakışmıyor. Bizim sanatçılarımız pasaklı duruyor. Sade durmak ve pasaklı görünmeyi ayırt etmeliler. Biz iyi olduğunda da söylüyoruz. Ama starlığa oynuyorsanız, o şekilde gitmemelisin oraya." yorumunda bulundu.