Seren Serengil, Kerimcan Durmaz'ın ifadesini yorumladı

Son dönemlerde sosyal medyadan yaptığı uygunsuz paylaşımla gündemden düşmeyen Kerimcan Durmaz, ahlak büroda 1,5 saat ifade verdi.

Kerimcan Durmaz, “Ben yurt dışındaydım. O görüntüleri sosyal medya hesabımdan bir arkadaşıma atacaktım. Yanlışlıkla sosyal medya hesabımdan hikaye olarak paylaştım. Uçakta telefonu kapatmak zorunda kaldığım için durumun farkına varamadım. Uçaktan indikten sonra gelen mesajlar üzerine hatamı fark edip sildim. Ama geç kalmıştım.” şeklinde ifade verdi.

Duymadık Demeyin'de kullanıldı

Duymadık Demeyin programında bu konu da gündeme geldi.

Cengiz Semercioğlu, "Bu kişiler örnek oluyorlar. Örnek oldukları zaman peşlerinden gelen kişiler bunlardan daha kötülerini yapıyor. Kerimcan bunu yapıyorsa, ben de bunu yapayım. Herkesin tek derdi sosyal medyadan para kazanmak, şöhret olmak, kısa yoldan köşeyi dönmek. Kerimcan bunu başaran nadir örneklerden biri. Geride kalan yüzlerce çok korkunç kopyası var." yorumunda bulundu.

Seren Serengil ise, "Bu artık çok fazla. Ne olursa olsun bunun bir kılıfı olamaz. Ahlaksızca bir durum. Biraz kendine gelmesi lazım. Pırlanta gibi bir ailesi var. Asla cinsiyet ile ilgili bir şey söylemiyorum, herkesin kendi seçimi hayatta ama bunu televizyonda, sosyal medyada çok göze sokmak doğru değil. Göze sokup davet ettiğin zaman özendirici bir vaziyet haline geliyor. Benim birçok tanıdığım insan var. Seviyorum hepsini ama yaşam tarzlarını özendirici şekilde paylaşmamaları lazım." yorumunda bulundu.