Serengil: Tabii ki Tolga Karel'i suçlamalıyız

Günay Musayeva tartışma sırasında kendisini ve oğlunu darp ettiğini iddia ettiği sevgilisi Taha Tatlıcı'yı bıçakladı.

Tatlıcı'nın ihbarı sonrası ünlü manken hakkında dava açıldı. İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Günay Musayeva, olayda asıl kendisinin darp edildiğini ve mağdur olduğunu belirterek; "Taha çok sinirliydi. Oğlumu dövdü. Oğlumu ve kendimi korumak için bıçağı alarak karşısına geçtim. Üzerime saldırdığında bıçak ona battı. Ben kendimi koruyordum." ifadelerini kullandı.

Savcılık tarafından yürütülen dava sonunda ünlü manken hakkında silahlı yaralama suçundan dava açıldı. 2,5 yıla kadar hapsi istenen ünlü manken, Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.  

Seren Serengil: Oraya kadar haklıydın ama...

Yaşananları Duymadık Demeyin programında değerlendiren Seren Serengil, "İnsanlar eşlerinden ayrılabilir. Hayatlarına birileri gelebilir ama sevgilileri ile çocuklarını aynı evde tutmamalı. Çocuğun babası dışında yabancı bir erkek var ve sen onunla kavga ediyorsun, bıçak çekiyorsun. Burada kimi suçlamalıyız? Tabii ki eski eşi Tolga Karel'i. Bu olay yurt dışında olsaydı çocuğunu elinden alırlardı. Günay kocası ile birlikteyken de dayak, dövüş bir haldeydi. Günay, insanları tahrik mi ediyor acaba? Ne olursa olsun çocuğun yanına nasıl o adamı sokabilirsin. Siz hemen bu adamları evlatlarınızın yanına nasıl alabiliyorsunuz? Annesini başka bir adamla o evin içerisinde yaşadığı o çocuk da yer edecek. Tatlıcı'ya diyecek ki başka bir ev tut. Çünkü bu çocuk erkek çocuğu. Sarılacaksınız, öpüşeceksiniz, yan yana televizyon seyredeceksiniz, böyle kavga edeceksiniz. Bu çocuğun bütün hayatı annesini başka bir adamla böyle kavga ederken, araya girerken geçiyor. Bütün bunları o çocuğa yaşatmaya ne gerek var. Herkes anne olabilir. Doğurmak önemli değil. Köpekler de doğuruyor, yavrusuna dokunacağız diye kendilerini paralıyorlar. Haklısın Tolga bu şekilde bırakıp gitti, birisi ile evlendi. Oraya kadar haklıydın ama şu anda bu çocuğa yaşattıklarınızdan dolayı son derece haksızsın." yorumunu yaptı. 

Cengiz Semercioğlu: Kadın ve çocuğu burada bıraktı

Cengiz Semercioğlu ise; "Genç bir kadının eski kocası Tolga Karel, Amerika'ya gitti, tır şoförlüğü yapıyor. Bir Amerikalı ile evlendi. Bir çocuğu oldu. Eşi ikinci kez hamile. Karel, kendine orada güzel bir hayat kurdu. Kadını ve çocuğu burada bıraktı. 5 yıldır nafaka ödemiyor. Kadın ne yapacak? Çocuğu ile aynı evde yaşıyor. Eğer hayatına bir erkek girdiyse, evine gelip gidiyorsa nasıl bir hayat kuracak?" yorumunda bulundu.