Seren Serengil'in mahrem bölgesine hakaret eden Yağmur Sarnıç'tan yeni açıklama!

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil'e hakaret eden Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Seren Serengil'in mahrem bölgesine hakaret eden Yağmur Sarnıç'tan yeni açıklama!

Eski futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, kendisini hedef alan Seren Serengil'e vajinası üzerinden ağıza alınmayacak sözler sarf etmişti. Sarnıç, kendisine gelen eleştiriler sonrası yeni bir açıklama yaptı.

İşte Sarnıç'ın yeni açıklamaları...

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç ile Seren Serengil arasındaki polemik bitmiyor. Daha önce Serengil'in kendisini yayında eleştirmesine kızan Sarnıç yine kendisiyle ilgili haber görünce ağzını bozdu.

Seren Serengil’in vajinasıyla ilgili ağza alınmayacak hakaretler eden Sarnıç, kendisine gelen eleştiriler sonrası yeni bir açıklama yaptı.

"Ağzına bacağımı sokarım"

Sarnıç, "Namusu haysiyetimi evlatlarımı ağzına alanın ağzına bacağımı sokarım. Haddinizi bileceksiniz bana ahlak dersi verecek en ahlaksız insan sensin. Yok öyle çıkıp adam tutup iftiralar attıracaksın, çocuklarım elimden alınsın diye her türlü kötülüğü yapacaksın. Benim namusuma anneliğime laf edeceksin ben de susacağım..." dedi.

Yağmur Sarnıç, Seren Serengil'in yaşama amacının da erkek olduğunu iddia etti.