Serenay Sarıkaya'ya olay yorum: Hamile güzelliği gelmiş

Serenay Sarıkaya beyaz kıyafeti ile plajda çekilen pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşıma Seren Serengil'den 'Hamile güzelliği gelmiş' yorumu magazin dünyasına bomba gibi düştü. Cem Yılmaz'la birlikte olan genç oyuncunun bu yoruma vereceği yanıt merak konusu oldu.

Serenay Sarıkaya'ya olay yorum:  Hamile güzelliği gelmiş

Serenay Sarıkaya'nın paylaşımının ardınan akıllara 'hamile mi?' sorusu takıldı. Bunun nedeni ise paylaşıma yorum yapan Seren Serengil oldu. 

Serenay Sarıkaya'ya olay yorum:  Hamile güzelliği gelmiş - Resim : 1

Serenay Sarıkaya beyaz kıyafeti ile plajda çekilen pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafta mutlu olduğu gözüken ünlü oyuncu için Seren Serengil'den olay yorum geldi. "Bir hamile güzelliği gelmiş" ifadesinin ardından gözler Seren Serengil ve Serenay Sarıkaya'ya çevrilirken Serenay hamile mi sorusu da akıllara geldi.

SERENAY SARIKAYA HAMİLE Mİ? SEREN SERENGİL'DEN OLAY YORUM!

Ünlü oyuncu, beyaz kıyafetiyle çekilen pozlarını "İyi bayramlar" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa Seren Serengil'den gelen "hamile " yorumu ise magazin gündemine oturdu.

Serenay Sarıkaya'ya olay yorum:  Hamile güzelliği gelmiş - Resim : 2
SEREN SERENGİL'DEN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Seren Serengil'in, Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına yaptığı yorum ise dikkatlerden kaçmadı. Serengil, "Bir hamile güzelliği gelmiş. Keşke olsa. Bu gülüşü bilirim benimde vardi bole bir fotoğrafım hamileyken yanılıyor olabilirim ama temennim bu senin için" ifadelerini kullandı.