Serenay Sarıkaya ödül töreninde havalı yürüyüşüyle ilgi odağı oldu!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, bu yıl aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri'nde 'Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu' ödülüne layık görülen Sarıkaya, sahneye çıkarken sergilediği havalı yürüyüşle dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, "Kamerayı fark edince ufak bir yürüyüş denedim" dedi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya her hareketiyle olay yaratmaya devam ediyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle büyük beğeni kazanan Sarıkaya, İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri'nde 'Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu' ödülüne layık görüldü. Oyucunun sahneye çıkış anı da büyük ilgi gördü.

Serenay Sarıkaya ödül töreninde havalı yürüyüşüyle ilgi odağı oldu! - Resim : 1
Serenay Sarıkaya, kusursuz fiziği, güzelliği ve samimi tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. Bu yıl ödüllerle dolu bir dönem geçiren Sarıkaya, İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri'nde 'Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu' ödülünü kazandı. Ödül gecesindeki tarzı ve sahneye çıkış anıyla da bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Serenay Sarıkaya ödül töreninde havalı yürüyüşüyle ilgi odağı oldu! - Resim : 2

Geceye süper minisiyle katılan Sarıkaya, uzun bacaklarıyla göz kamaştırdı. Sahneye çıktığı anda kameraların yakın plan çekiminde sergilediği havalı yürüyüş ise yoğun ilgi gördü.

Serenay Sarıkaya ödül töreninde havalı yürüyüşüyle ilgi odağı oldu! - Resim : 3

Kendi eğlenceli yorumuyla "Kamerayı fark edince ufak bir yürüyüş denedim" diyen Sarıkaya'ya, hayranlardan "Güzellik, samimiyet ve yetenek", "Çok tatlıydı", "Her haliyle olay", "Muhteşem bir kadın" gibi övgüler yağdı. Ayrıca 'Kameraman neredeyse bayılacaktı' gibi esprili paylaşımlar da yapıldı.