Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Milano'da aşk tazeledi! Ünlü çift tatil dönüşü objektiflere yakalandı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir Milano’da aşk tazeledi. Tatil dönüşü objektiflere takılan çift, suskunluklarını korudu.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Milano'da aşk tazeledi! Ünlü çift tatil dönüşü objektiflere yakalandı.

Aile dizisinde rol alan Serenay Sarıkaya'nın şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddiaları bir süredir medyanın gündemindeydi. Hatta Demir'in 'Ateş'e Düştüm" şarkısında vokal yaptığı ortaya çıktı. Haklarında çıkan aşk iddiasına sessiz kalan ancak sosyal medyadaki yorumlarıyla dikkat çeken ikili Milano tatiline çıkmıştı.

MİLANO TATİLİNDEN DÖNDÜLER 

Ünlü çift, tatil dönüşü objektiflere takıldı. Sarıkaya, özel hayatı hakkında konuşmak istemediğini belirtirken, Demir ise sorulara cevap vermeden uzaklaştı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Milano'da aşk tazeledi! Ünlü çift tatil dönüşü objektiflere yakalandı. - Resim : 1

ÖZEL HAYATI HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMEDİ

Türkiye'ye birlikte gelen ikiliden Serenay Sarıkaya, basın mensuplarının olduğunu görüne sevgilisi Mert Demir'i valiz kısmında beklemesi konusunda uyardı. Valizlerini aldıktan sonra havalimanından çıkan Sarıkaya, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen özel hayatı hakkında konuşmak istemedi. Güzel oyuncudan 15 dakika sonra çıkış yapan Mert Demir de sorulara cevap vermeyerek "Teşekkür ederim" deyip uzaklaştı

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Milano'da aşk tazeledi! Ünlü çift tatil dönüşü objektiflere yakalandı. - Resim : 2