Sen Çal Kapımı yıldızları Hande ve Kerem'i o detay ele verdi!

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Kerem Bürsin'le, popçu Murat Dalkılıç'tan ayrılan ünlü oyuncu Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız oyuncularının pozu olay oldu.

Sen Çal Kapımı yıldızları Hande ve Kerem'i o detay ele verdi!

FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in, son paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.

Çok konuşulan aşk dedikodularıyla dillerden düşmeyen ünlü oyuncular Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in, ekip arkadaşlarıyla paylaştığı fotoğraf olay oldu. İkilinin birbirine sarıldığı, samimi halleri, aşk iddialarını güçlendirdi.

Sen Çal Kapımı yıldızları Hande ve Kerem'i o detay ele verdi! - Resim : 1

 

"Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum" diyen ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile Erçel'in sosyal medya paylaşımları hayranlarının dikkatinden kaçmıyor.

Sen Çal Kapımı yıldızları Hande ve Kerem'i o detay ele verdi! - Resim : 2

Öte yandan Bürsin ile Erçel'in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel gecesinde de, birbirlerine olan bakışlarıyla, aşk iddialarını güçlendirmişti.

Sen Çal Kapımı yıldızları Hande ve Kerem'i o detay ele verdi! - Resim : 3

Hatta aşk iddiaları o kadar güçlenmişti ki, Hande Erçel'in eski sevgilisi Murat Dalkılıç, kıskançlık krizinden ikiliyi yarışmaya davet eden Acun Ilıcalı'yı silmişti.

İkilinin paylaştığı pozları ise, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Sen Çal Kapımı yıldızları Hande ve Kerem'i o detay ele verdi! - Resim : 4