Sergen Yalçın "Beyni yok" demişti; Balotelli'nin gol sevinci ortalığı karıştırdı!

Beşiktaş, 3-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor'la 3-3 berabere kaldı

Sergen Yalçın "Beyni yok" demişti; Balotelli'nin gol sevinci ortalığı karıştırdı!

Mario Balotelli, Beşiktaş-Adana Demirspor maçındaki hareketiyle dikkat çekti. İtalyan oyuncu, takımının ikinci golünü attıktan sonra Beşiktaş yedek kulübesine yöneldi. Balotelli, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve yardımcılarının bulunduğu bölgeye doğru işaret parmaklarını kafasını götürdü. Balotelli'nin bu sırada "düşün" dediği aktarıldı. Hakem Ali Palabıyık, yıldız golcüye bu hareketinden sonra sarı kart gösterdi.

Sergen Yalçın "Beyni yok" demişti

Balotelli’nin attığı golden sonra yaptığı hareketle, Sergen Yalçın’ın yıllar önce Mario Balotelli için “Bu çocuğun beyni yok” yorumuna karşılık verdiği iddia edildi. Öte yandan maçın 90+7. dakikasında Balotelli ile beraberlik golünü atan Adana Demirspor, 3-0 geriye düştüğü maçı 3-3 beraberlikle tamamlarken, son düdükle birlikte ortalık karıştı. Mario Balotelli’nin içinde bulunduğu gerginlik sırasında İtalyan futbolcuyu olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştılar.

Maç bitti, saha karıştı

Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasının bitimiyle birlikte saha kenarı karıştı. Attığı gol sonrasında Beşiktaş yedek kulübesine hareket yapan Mario Balotelli, maçın bitimiyle birlikte yeniden bu noktaya gidince saha kenarı karıştı.

78. dakikada attığı golle skoru 3-2’ye getiren Mario Balotelli, golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine doğru gelip hareket yapmıştı. Bu hareketi sonrasında sarı kartla cezalandırılan Balotelli, maçın bitimiyle birlikte soluğu yeniden aynı noktada aldı.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin’in tepki göstermesi üzerine bir anda ortalık karıştı ve tartışma büyüdü. Adana Demirspor kulübesinden çıkan isimler, Balotelli’yi uzaklaştırmak isterken, Murat Şahin’i ise sakinleştirmek ise oldukça güç oldu. Daha sonra araya girilmesi üzerine olaylar yatıştı.

Sergen Yalçın: Kafasında ne kurduysa artık

Balotelli'nin attığı gol sonrası Beşiktaş yedek kulübesine yaptığı hareketle ilgili konuşan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Bana hareket yaptı, pozisyon sarı kartVerdi hakem. Ben ilk defa görüyorum, bir oyuncunun rakip teknik direktöre hareket yaptığına daha önce şahit olmadım. Bir futbolcunun yapmaması gereken bir hareket. Balotelli benim muhatabım değil kendisiyle hiçbir temasım olmadı. Neden bana böyle bir hareket yaptı anlamadım. Bilmiyorum geçen sezon bize gelemedi diye mi, kafasında ne kurduysa bilemiyorum. Kendisi adına üzücü, yazık oldu kendisi için. Samimiyetsiz bir hareket."