Sergen Yalçın'dan flaş açıklama! "Bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı!"

Sergen Yalçın, Beşiktaş ile ilgili hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Beşiktaş'ın Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Sergen Yalçın teknik direktör adaylarımızdan biri" demişti. Yalçın, "Bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş'tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibari ile beni kimse aramadı" dedi.

Sergen Yalçın'dan flaş açıklama! "Bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı!"

Beşiktaş'ta teknik direktör koltuğuna kimin geleceği merak konusu olurken, Sergen Yalçın'dan Beşiktaş ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Yalçın, "Bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı." dedi.

Yalçın, siyah-beyazlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın açıklamaları hakkında konuştu.

"SERGEN YALÇIN TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARIMIZDAN BİRİ"

Siyah-beyazlı takımda futboldan sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, Hatayspor maçının ardından "Sergen Yalçın teknik direktör adaylarımızdan biri" demişti. Yalçın, Feyyaz Uçar'ın açıklamalarından sonra ilk kez konuştu.

"BENİ KİMSE ARAMADI"

Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın, Duhuliye'ye yaptığı açıklamada "Feyyaz Uçar'ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş'tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibari ile beni kimse aramadı" ifadelerini kullandı.