Sergen Yalçın’dan gündem yaratacak Fenerbahçe açıklaması! Kapıyı resmen araladı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un geleceği tartışılırken Sergen Yalçın’dan Fenerbahçe açıklaması geldi. Yalçın, “Fenerbahçe ile ilgili konuşmam ayıp olur, takımın hocası var” diye konuşarak sarı lacivertlilere açık kapı bıraktı.

Sergen Yalçın’dan gündem yaratacak Fenerbahçe açıklaması! Kapıyı resmen araladı!

Fenerbahçe’nin Süper Lig’in 31. Haftasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından eleştiri okları Teknik Direktör Jorge Jesus’a döndü. Özellikle sarı lacivertli taraftarlara yönelik tepkisi dikkat çeken Jesus’un geleceği de tartışma konusu haline geldi.

Başkan Ali Koç’un Jesus ile yola devam etmek istediğine yönelik haberler çıkarken adı sarı lacivertlilerle anılan Sergen Yalçın’dan ilk açıklama geldi.

Sergen Yalçın’dan gündem yaratacak Fenerbahçe açıklaması! Kapıyı resmen araladı! - Resim : 1
Jorge Jesus

 

İLK KEZ KONUŞTU

A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ'a konuşan Yalçın, “İnsanlar istediğini konuşsun. Şu anda Çeşme'de tatildeyim, pazar günü döneceğim. Fenerbahçe ile ilgili konuşmam ayıp olur, takımın hocası var." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın’dan gündem yaratacak Fenerbahçe açıklaması! Kapıyı resmen araladı! - Resim : 2

SERGEN YALÇIN’IN KARİYERİ

Futbolculuk yıllarında Fenerbahçe forması giyen Yalçın, Fenerbahçe’ye imza atmadan önce yaptığı açıklamada çocukluk yıllarında ailecek Fenerbahçe’yi tuttuklarını söylemişti.

Türk futbolunda Dört Büyükler’in formasını giyen iki isimden biri olan Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamıştı.

Sergen Yalçın’dan gündem yaratacak Fenerbahçe açıklaması! Kapıyı resmen araladı! - Resim : 3

Siyah-beyazlı takımdaki ikinci sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde gelen kötü sonuçların ardından görevinden ayrılan 50 yaşındaki teknik direktörün ismi, bir süre önce A Milli Takım ve Trabzonspor teknik direktörlüğü için de geçiyordu.