Sergen Hoca'dan kritik Ajax maçı öncesi flaş açıklamalar! İşte N'Sakala planı

Kritik Ajax maçı öncesi kameralar karşısına geçen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sakat oyuncular ve oyun planı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sergen Hoca, Serdar Saatçı'nın yanında stoper olarak sol bek N'Sakala'nın oynayacağını söyledi.

Sergen Hoca'dan kritik Ajax maçı öncesi flaş açıklamalar! İşte N'Sakala planı

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş,  Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve siyah beyazlıların yıldız ismi Oğuzhan Özyakup, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Ajax maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Sergen Hoca'nın açıklamalarından öne çıkanlar;

: Beşiktaş camiası zor bir süreçten geçiyor. Elimizdeki kadro ile en iyisini yapmaya çalışacağız. Burası en üst seviye. Burada mücadele etmek kolay değil, zor. Yarın da çok zor bir maça çıkacağız. Genç, atletik ve çabuk oynayan bir takımla karşılaşacağız. Tabi biz de ona göre elimizdeki oyuncular ile bir plan hazırladık, ona göre oynayacağız.

Serdar Saatçı'nın yanında stoper olarak N'Sakala oynayacak. Josef'i oradan alınca o bölge istediğimiz mücadele gücünün altına düşüyor. N'Sakala'yı geçen maç sağ bek, bu maç stoper. İnşallah yakında kendi mevkisinde oynatma imkanı buluruz.

Bu seviyede maç oynamak zor. Eksikler futbolun içinde var ama geçen sene de bu tür sorunlar yaşadık. Normalde olması gereken eksiklerin çok yukarısındayız şu an. 11-12 oyuncumuzu kullanamıyoruz.

"Normal oyumuzun dışında oynayacağız''

Ajax'a karşı normal oyunumuzun dışında bir oyun oynayacağız. Daha kontrollü, işini sağlama almaya çalışan bir görüntü sergileyeceğiz. Umarım oyuncularımız bunu becerebilir.

Hep eksikleri konuşuyoruz. Olan oyuncuların üstüne kafa yorsak bence çok daha iyi olur. Burada olup da oynamayacak durumda olan oyuncu yok.

 "Milli ara sonrası sakat oyuncular dönecek'' 

Eksik olan oyuncularımızı yarın ve Sivasspor maçında kullanmayı düşünmüyoruz. Sonra zaten 15 günlük bir ara var. Sağlıklı şekilde oyuncularımızı geri döndürmeyi düşünüyoruz. Mehmet Topal haricinde bütün oyuncularımızın milli aradan sonra sağlıklı şekilde döneceğini düşünüyoruz.

Yarın için eksilerimiz zaten belli. Bu seviyede ilk defa oynayacak genç oyuncularımız var. Böyle bir maçta forma giymek ve bu tecrübeyi yaşamak bütün oyuncularım için çok büyük bir şans. Oynayacak genç oyuncularımız bu şansı çok iyi değerlendirebilirler.