Sergen Yalçın’ın güldüren Vincent Aboubakar anısı! İlk kez tv100’de açıkladı! Sosyal medyada gündem oldu

tv100’ün ilgi ile takip edilen programlarından Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk olan Sergen Yalçın, güldüren Aboubakar anısını ilk kez tv100’de açıkladı.

tv100'ün gündem belirleyen programı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum Türkiye’nin yeni yüzü tv100'ün yeni stüdyosunda yeniden başladı. Deneyimli teknik adam, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Yalçın, Candaş Tolga Işık’ın Aboubakar'ın son maçlarda oynayamadığının ve sakat olduğunun hatırlatılmasının ardından sorulan "Gerçekten sakat mıydı?" sorusuna da cevap verdi.

“Dedim Vuruldu mu bu?”

Aboubakar ile olan anısını ilk kez tv100'de anlatan Sergen Yalçın, "Bilemiyorum onu çok. Bence o kadar ağır sakat değildi. Oynayamayacak kadar sakat değildi. Sivas’a maça gittik Aboubakar sakattı buna baskı yaptılar. Sonra 'Kendimi riske atacağım' dedi, oynadı. Maçta yürüdü, 44. dakikada sakatlandı. Ayağını falan tutuyor göreceksin. Dedim 'Vuruldu mu bu?'. Hocam benim çapraz bağlarım koptu maçta böyle acı hissetme modeli olamaz. Devrenin bitimine 1 dakika var, beni değiştirin dersen değiştiririz. Güleceğim, kendimi zor tutuyorum. Kameralar falan çekiyor. Dedim herhalde tribünden ateş ettiler vuruldu bu galiba dedim. Ayağın kırılır, burnun kırılır öyle bir acı hissedersin ama adele sakatlığında böyle hissedebileceği acı da belli" dedi.