Sergen Yalçın–Trabzonspor görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Arada 20 milyonluk fark var! Tazminat detayı şaşkınlık yarattı!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Sergen Yalçın arasında yapılan görüşmenin detayları ortaya çıktı. Sergen Yalçın’ın 2.5 milyon Euro talep etti, Trabzonspor tarafı ise 1 milyon 400 bin Euro önerdi. Ayrıca Sergen Yalçın kontratına tazminat maddesi koydurmak istemedi.

Sergen Yalçın–Trabzonspor görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Arada 20 milyonluk fark var! Tazminat detayı şaşkınlık yarattı!

Trabzonspor’da Orhan Ak’ın istifası sonrası teknik direktör arayışına giren Trabzonspor’da ibre Sergen Yalçın’a dönmüştü. Başkan Ertuğrul Doğan bu kapsamda Sergen Yalçın ile görüştü. İlk görüşmede taraflar arasında bir anlaşma sağlanamazken iki tarafın maddi talepleri belli oldu.

TALEPLER BELLİ OLDU

61saat’in haberine göre görüşmede Sergen Yalçın, Trabzonspor Kulübü’nden 2,5 milyon Euro talep etti. Türk parası ile 52 milyon TL’yi bulan bu ücrete karşılık olarak Trabzonspor ise 1 milyon 400 bin Euro (30 milyon TL) teklif etti. Görüşmede ekstra bonus maddelerinin de konuşulduğu gelen bilgiler arasında.

Sergen Yalçın–Trabzonspor görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Arada 20 milyonluk fark var! Tazminat detayı şaşkınlık yarattı! - Resim : 1
Sergen Yalçın

 

TAZMİNAT KOYDURMAK İSTEMEDİ

Görüşmede konuşulan sözleşme süresinin 1+1 olduğu belirtilirken Sergen Yalçın’ın sözleşmesine tazminat maddesi koydurmak istemediği ifade edildi. Bu isteğin Trabzonspor cephesi tarafından şaşkınlıkla karşılandığı kaydedildi.

TRANSFER BÜTÇESİ DE KONUŞULDU

Önümüzdeki sezon daha düşük maliyetli bir kadro oluşturulmak istendiği belirtilerek Sergen Yalçın’a kulübün vizyonu hakkında bilgi verildi. Görüşmede transfer bütçesinin de uzun uzun konuşulduğu gelen bilgiler arasında.

Sergen Yalçın–Trabzonspor görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Arada 20 milyonluk fark var! Tazminat detayı şaşkınlık yarattı! - Resim : 2
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan

 

RAKAM YÜKSEK BULUNDU

Trabzonspor Kulübü, Sergen Yalçın’ın talep ettiği rakamı yüksek bulurken arada oluşan fark için ise Sergen’den teklif edilen rakamlara gelinmesi istenecek. Bir sonraki görüşmeyle ilgili ise iki taraf da henüz bir planlama yapmadı.