MasterChef jürilerinden bomba Acun Ilıcalı, Serhat ve Barbaros itirafları!

Serhat Doğramacının şampiyon olduğu final bölümüyle damga vuran sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin jürileri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya bomba itiraflarda bulundu.

MasterChef jürilerinden bomba Acun Ilıcalı, Serhat ve Barbaros itirafları!

MasterChef şeflerinden bomba Acun Ilıcalı ve Serhat Doğramacı itirafları!

MasterChef Türkiye jürileri, Candaş Tolga Işık'ın programına katıldı. MasterChef'in birincisi Serhat Doğramacı ve Acun Ilıcalı itirafları dikkat çekti.

Haber Global'de yayımlanan Candaş Tolga Işık'ın 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan MasterChef jürileri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya bomba itiraflarda bulundu.

Candaş Tolga Işık, Çok yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre Acun Ilıcalı MasterChef restoranı açacakmış. Ben gazeteciyim ben söyleyebilirim. Değilse Acun Bey yalanlar. Varsa da nerede açacağını anlatır" deyince şefler tek tek yorumlarını yaptı.

Danilo Zanna, "Bana sorarsan ihtiyacı var ağabey" dedi. Somer Şef ise "Onu Acun Bey anlatsın. Kısmet" diyerek topu Acun Ilıcalı'ya attı. Mehmet Yalçınkaya, finale kalan Barbaros ve Serhat'ın tabakları hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

Yarışmayı birinci olarak bitiren Serhat Doğramacı'nın MasterChef katılma hikayesinden bahseden Mehmet Yalçınkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Biz içerde yemekteyiz. Artık MasterChef çekimleri için son aşamalardayız. Kadro belirlenmiş durumda. O esnada İrem Bey'e telefon geldi. Dediler ki 'Burada bir çocuk var. Israrla kantinde burada oturuyor. Uzaktan gelmiş.''''Biz de yarışmacıları seçtik. Ancak pandemiden dolayı yarışmacıların belirlenen evlerde kalmaları gerekiyordu. Serhat'tan önce seçtiğimiz bir yarışmacı, evde kalamayacağını söyleyerek sözleşmeyi imzalamadı. O zaman da Serhat'ı çağırdık. Son 1 saat kala marketten alışveriş yapıp yemek yaptı ve MasterChef'e seçildi."

MasterChef finalinde yarışan Barbaros ve Serhat'ın tabaklarını da değerlendiren Mehmet Şef, şunları ifade etti:

"Şöyle bir şey var. Barbaros oradaki son finalde bizim gözümüze batan şey bir lezzet düşüklüğüydü. Görsel olarak da Serhat baya bir öndeydi.''

''Her yemeğin kendine göre klas bir özelliği var. Bu adamlar zaten düz bir tabak getirmez. İkisi de şartları zorlayan yarışmacılar.

''Biz bir MasterChef ekolü yaratmak için yola çıktık. Şu an o çocuklar çok iyi yerlerde ve biz bununla gurur duyuyoruz.