Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in İtalya'yı seçme nedeni ortaya çıktı

Serkan Çayoğlu “Kiraz Mevsimi” dizisinde tanışıp 7 yıldır beraberlik yaşadığı Özge Gürel’le geçen ay almanya’da nikah masasına oturmuştu. Şimdi de İtalya’da düğün yapmaya hazırlanan çiftten Serkan Çayoğlu smokin provası çıkışı görüntülendi.

Serkan Çayoğlu “Kiraz Mevsimi” dizisinde tanışıp 7 yıldır beraberlik yaşadığı Özge Gürel’le geçen ay almanya’da nikah masasına oturmuştu. Şimdi de İtalya’da düğün yapmaya hazırlanan çiftten Serkan Çayoğlu smokin provası çıkışı görüntülendi. Çayoğlu ile Gürel’in ünlülerin fotoğrafçısı Nikolas Gerardin’in çektiği nikah pozları çok beğenilmişti. Özge Gürel’in ezber bozan gelinliği de çok konuşulmuştu.

Serkan Çayoğlu Almanya’daki nikah sonrası büyük bir koşturma içine girdikleri için henüz evliliğin tadını çıkaramadıklarını belirtti. Serkan Çayoğlu Almanya’daki nikah sonrası büyük bir koşturma içine girdikleri için henüz evliliğin tadını çıkaramadıklarını belirtti. İtalya’dan döner dönmez film çekimlerine başlayacağını anlatan Serkan Çayoğlu, balayına daha sonra gideceklerini de sözlerine ekledi.