Servet Çetin, Pendikspor galibiyetini değerlendirdi: “2-0’ı yakaladıktan sonra 3’ü, 4’ü de bulabilirdik”

Trendyol Süper Lig’in 8.hafta maçında Sivasspor, Pendikspor’u 3-2 yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, “Oyuncularımla skor elde ettiğimiz için mutluyuz. 2-0’ı yakaladıktan sonra 3’ü, 4’ü de bulabilirdik. Fırsatları değerlendiremedik ama rakip golü bulduktan sonra bir baskı hissettik” dedi.

Servet Çetin, Pendikspor galibiyetini değerlendirdi: “2-0’ı yakaladıktan sonra 3’ü, 4’ü de bulabilirdik”

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor’u 3-2’lik skorla mağlup etti. Ev sahibi takımın gollerini 68.dakikada Erencan Yardımcı ve 74.dakikada Gökcan Kaya, Sivasspor’un gollerini ise 4.dakikada Barrow, 57.dakikada Manaj ve 76.dakikada Appindangoye kaydetti.

Müsabakanın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zorlu bir mücadele olacağını bildiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Servet Çetin, “İki takımın da şiddetli bir şekilde 3 puana ihtiyacı vardı. Çekişmeli bir maç oldu. Geçmiş maçlara nazaran topla ilişkilerimiz çok daha düşüktü. Ama maalesef skor önemliydi. Geçen 3 hafta iyi futbol oynadık ama skor üretemedik. Kimse Sivas iyi top oynadı, çok fazla pozisyona girdi diye söylemedi. Oyuncularımla skor elde ettiğimiz için mutluyuz. 2-0’ı yakaladıktan sonra 3’ü, 4’ü de bulabilirdik. Fırsatları değerlendiremedik ama rakip golü bulduktan sonra bir baskı hissettik. Oyuncu arkadaşlarımız geride beklemek zorunda kaldı. İkinci golü attıktan sonra moral bozukluğu yaşadık ama üçüncü golü bulup skoru aldığımız için mutluyum. Pendikspor’u tebrik ediyorum. 2-0’dan gelip 2-2’yi yakaladılar. Golü erken bulmasaydık, belki Pendik golü bulabilirdi. Erken bir gol yemek moral bozukluğuna sebep olmuş olabilir. Skoru bulup, galip geldiğimiz için mutluyuz” şeklinde konuştu.