Yargı dizisinin Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu Hollywood yıldızları ile aynı filmde! İşte merakla beklenen filmin vizyona gireceği tarih

Yargı dizisinin başarılı oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, Hollywood yıldızları ile Servet Operasyonu filmin buluştu. Jason Statham ile aynı filmde rol alan Urgancıoğlu başarısı ile şimdiden alkış aldı.

Yargı dizisinin Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu Hollywood yıldızları ile aynı filmde! İşte merakla beklenen filmin vizyona gireceği tarih

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, dünyaya açıldı. 13 Ocak'ta vizyona girecek olan Operation Fortune (Servet Operasyonu) adlı filmde Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett başrol oynayacak. 

Türkçe fragman da var

Daha önce yayınlanan fragmanları sosyal mecralarda milyonun üzerinde izlenmeye sahip olan Operation Fortune (Servet Operasyonu) filminin Türkçe dublajlı fragmanı da yayınlandı. Dijital mecralarda yayınlanan filmin fragmanının yorumlarında ise izleyiciler birçok aksiyon filminde birlikte çalışan yönetmen Guy Ritchie ile dünyada büyük başarı yakalayan usta oyuncu Jason Statham'ı bir kez daha bir arada görecek olmanın heyecanını paylaşıyor.

Yargı dizisinin Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu Hollywood yıldızları ile aynı filmde! İşte merakla beklenen filmin vizyona gireceği tarih - Resim : 1

Film Antalya'da çekildi

Çekimleri Antalya’da gerçekleşen ve şehre ait muhteşem görüntülerin yer aldığı Servet Operasyonu’nda özellikle Kaleiçi bölgesi, Su Kemeri, EXPO alanı ve Cumhuriyet Meydanı'nın yanı sıra 2 bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosu’nda geçen aksiyon sahneleri bütün dünyayı kendine hayran bırakacağa benziyor. Filmde, Antalya görüntülerine ek olarak Türk kültürünün anlatıldığı sahnelere ve Türkçe diyaloglara da yer verilmiş.

Kaan Urgancıoğlu'nun ünü dünyayı aşacak

Son dönemlerde yaptığı projelerle adından sıkça bahsettiren başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu filmde “Casa” isimli bir mafya liderini canlandırıyor. Jason Statham’la karşılıklı çekilen aksiyon sahneleri ve Urgancıoğlu’nun başarılı oyunculuğu göz dolduruyor.

Aksiyon- komedi türündeki Operation Fortune (Servet Operasyonu)‘da özel bir ajan olan Orson Fortune’ı canlandıran Jason Statham ekibi ile birlikte dünyayı tehdit eden ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşüyor. Bu gizli görevde ona yardım etmesi için Hollywood’un en büyük film yıldızlarından birini de işe alıyor. Film 130 milyon doları geçkin bütçesiyle son dönemlerin en yüksek bütçeli yapımlarından biri olurken, kariyerlerinin başından beri birçok aksiyon filminde birlikte çalışan yönetmen Guy Ritchie ile dünyada büyük başarı yakalayan usta oyuncu Jason Statham'ı bir kez daha bir araya getiriyor.