Ses telleri kanayan şarkıcıdan üzücü haber! "Sizi özleyeceğim"

Ünlü şarkıcı Adele, 2011 yılında bir radyo programında canlı şarkı söylerken ses tellerinde kanama geçirdikten sonra, ses operasyonu geçirmiş ve o günden sonra konserlerinde çok zorlandığını açıklamıştı. Ses tellerindeki zarar nedeniyle önümüzdeki ay vereceği konserleri ertelemek zorunda kaldı. Adele sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Sizi seviyorum, sizleri çok özleyeceğim ve verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim." dedi.

Ses telleri kanayan şarkıcıdan üzücü haber! "Sizi özleyeceğim"

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, hastalığının sesine "zarar vermesi" nedeniyle önümüzdeki ay vereceği konserleri ertelemek zorunda kaldı. Somebody Like You gibi hit şarkılarıyla ünlü şarkıcı, birkaç gün önce hayranlarına sesindeki rahatsızlık nedeniyle ses istirahatine alındığını söylemişti.

Ses telleri kanayan şarkıcıdan üzücü haber! "Sizi özleyeceğim" - Resim : 1

Ancak artık kısa bir aradan daha fazlasına ihtiyacı var gibi görünüyor, çünkü "doktorların talimatı" gelecek ayki gösterilerini ertelemesi gerektiği yönünde. Adele, bu durumu hayranlarına haberi vermek için sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve "Ne yazık ki konserlerime bir süreliğine ara vermek zorundayım" ifadelerini kullandı.

Ses telleri kanayan şarkıcıdan üzücü haber! "Sizi özleyeceğim" - Resim : 2

Adele, "Turnenin son bölümü ve aradaki süre boyunca hastaydım" diye devam etti. "Gösteriler yeniden başlamadan önce tam sağlığıma kavuşma şansım olmamıştı ve şimdi tekrar hastayım ve ne yazık ki bu durum sesime de zarar veriyor."

Ses telleri kanayan şarkıcıdan üzücü haber! "Sizi özleyeceğim" - Resim : 3

"Doktorun emri üzerine iyice dinlenmekten başka seçeneğim yok. Bu turun geri kalan 5 haftasını daha sonraki bir tarihe erteliyoruz." Hayranlarıyla daha fazla ayrıntı paylaşan şarkıcı şunları ekledi: "Ayrıntıların üzerinde çalışıyoruz ve size en kısa zamanda bilgi vereceğiz.

Paylaşımına şunları da ekledi: "Sizi seviyorum, sizleri çok özleyeceğim ve verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim."

Ses telleri kanayan şarkıcıdan üzücü haber! "Sizi özleyeceğim" - Resim : 4

2011 yılında Adele, bir Fransız radyo programında canlı şarkı söylerken ses tellerinde kanama geçirdikten sonra, ses telinin ince dış tabakası olan epitelinin altında oluşan iyi huylu bir polipi çıkarmak için ses teli operasyonu geçirdi.

Ancak Adele hayranlarına zorlandığını söyledi ve şöyle açıkladı: "Normalde yaptığımdan çok daha fazla zorlamam gerekti. Sürekli boğazımı temizlemek zorunda olduğumu hissettim."