Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirmişti! Ünlü oyuncunun Kızılcık Şerbeti'ndeki akıbeti belli oldu

Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in Kızılcık Şerbesi dizisindeki rolünün akıbetinin ne olacağı merak edilirken dizinin yayınlanan son bölümünde Abdullah Ünal karakteri senaryo gereği eris varyantına yakalandı ve evde karantinaya alındı.

Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirmişti! Ünlü oyuncunun Kızılcık Şerbeti'ndeki akıbeti belli oldu

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 51'inci bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. Dizide Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in dizideki akıbeti belli oldu. Abdullah Ünal karakteri, senaryo gereği eris varyantına yakalanarak karantinaya alındı. 

DİZİDE KARANTİNAYA ALINDI
Dizide odaya girip Abdullah Ünal karakterini muayene eden doktor, "Babanız eris varyantına yakalanmış. Covid’in yeni bir varyantı bu ama telaşlanacak bir şey yok. Baş ağrısı, öksürük, yorgunluk, eklem ağrılarının sebebi hep buymuş. Şu an size de bulaşmaması için onu karantinaya aldım" dedi.

Doktor sözlerine, "Odaya sürekli girip çıkmayın, bir kişinin girmesi daha iyi olur. Diğerleri de kapıdan görüşebilirler. Giren de maske takıp mesafesini korursa çok iyi olur" diye devam etti. 

Karakterin eşi Pembe Ünal da, "Ben Abdullah Bey'e güzel kelle paça çorbası da yaparım. Koronayı da böyle atlatmıştık zaten zamanında" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?
Dizide Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirdi ve acilen hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen Tanrıöğen, yoğun bakımdan normal odaya alındı.