'Sette tartıştılar' iddialarıyla gündemdeydi: Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah açıklaması

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, "Bihter" filmindeki rol arkadaşı Farah Zeynep Abdullah ile arasında geçen olaylar hakkında açıklama yaptı.

'Sette tartıştılar' iddialarıyla gündemdeydi: Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah açıklaması

Son olarak Prime Video'da yayınlanan "Bihter" filminde Firdevs Yöreoğlu karakterini canlandıran oyuncu Hande Ataizi, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' programına konuk oldu.

Yaklaşık 4 yıldır Dinç Aydoğdu ile beraber olan Hande Ataizi, Aslı Şafak'ın 'evlilik' soruları üzerine, "Kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum. Yanlış anlaşılmasın, kendi erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünmüyorum değil. Genel olarak evlilik düşünmüyorum. Artık bir oğlum var, hayatım onun üzerinden devam ediyor. Önceliğim oğlum. 'Niye evlenilir ki diye?' düşünüyorum. İki insan birbirini seviyorsa, karışan görüşen yoksa, çocuk da zaten hali hazırda yapılmış ise ille de onu bir imzalara sokmanın bir anlamı yok" dedi.

"KENDİ MÜCEVHERİM OLSA BÖYLE BİR GÖRGÜSÜZLÜK YAPMAM"

Hande Ataizi, "Bihter" filminin galasında taktığın bileklik o kadar pahalı mıydı?" sorusuna ise "Tabii ki orada zaten bir işbirliği içerisinde böyle bir şey yaptığımızı sen de bildiğin için söylüyorum. Yoksa benim kendi mücevherim olsa zaten böyle bir görgüsüzlük yapmam, çok pahalı demem" diye yanıt verdi.

Ataizi, "Bir bileklik için o kadar para verir misin?" sorusunu ise "550 bin dolar mı? Ben bu zamana kadar hiçbir mücevhere öyle bir para vermedim. Mücevherlerimi kendim almayı severim. Çok tatlı güzel pahalı mücevherlerim de oldu ama bir yılan bileziğe verecek 550 bin dolar verecek bir dönemde değiliz diye düşünüyorum" diye yanıtladı.

Oyuncu ayrıca, "Ben de mesela kendi adıma beş şey alacağıma bir tane alırım, beni daha mutlu eder o... Limitlerim çerçevesinde kendimi şımartmayı seviyorum. Kıyafet konusunda büyük bir arşivim var. Hep modası geçmeyecek şeyler almışım. Çok temiz bakarım kuru temizleme yaparım, havalandırırım. Eşyalarıma iyi bakarım" dedi.

Hande Ataizi sözlerine şöyle devam etti: "Hayatım boyunca yürüyen reklam panoları gibi bir duruma düşmedim. Üçüncü dünya modası diyorum buna. O yüzden de modası geçmedi giydiklerimin. Dolabıma yeni bir şey eklediğim zaman da ihtiyacı olana ya da arkadaşlarıma sorarım, böyle bir değiş-tokuş durumumuz da vardır. Bu yılın da modası neymiş diye hiç düşünmeden sadece kendime yakışanı alırım. İkinci el mağazalardan da alışveriş yapıyorum."

"FARAH ZEYNEP ABDULLAH İLE ARAMIZDAKİ OLAN TATLIYA BAĞLANDI"

Ataizi, "Bihter" filmindeki rol arkadaşı Farah Zeynep Abdullah ile arasında geçen olaylar hakkında da konuştu. Oyuncu, "İşin oluşumunda aman şimşekler üzerime mi çekilecek, aman kıyaslanacak mıyım gibi oyuncu kaygıları yaşanırken herkes tabii kendi karakterini ortaya çıkarıyor. Kimisi daha alttan alan bir karakter, kimisi daha heyecanlı, kimisi daha sakinliği sessizliği tercih ederken o ortam içerisinde yaşanan benimle alakalı hiç kişisel bir şey olmadı. Gerçekten bana inanıyorsan benimle alakalı hiç kişisel bir şey olmadı. İşle alakalı öyle bir durumdan olundu ama sonrada zaten tatlıya bağlandı. Zaten bağlanması gerekiyor neyin peşindeyiz?" diye konuştu.

"Bihter"in 'Aşk-ı Memnu' dizisi ile kıyaslandığını belirten Hande Ataizi, "Aslında alakasız farklı bir bakış açısı var. Filmin ismi 'Aşkı Memnu' değil ,Bihter. Bambaşka bir şey sürekli karşılaştırma oluyor. Biri dizi, diğer film" ifadelerini kullandı.