İfşa fotoğrafları sızan Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan ile ayrıldı!

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun geçtiğimiz aylarda, sevgilisi Can Koçkan ile skandal ifşa fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Olay aylarca konuşulmuştu. Şimdi ise ortaya atılan iddia şoke etti. Aslı Bekiroğlu sevgilisi Can Koçkan ile ayrıldı.

İfşa fotoğrafları sızan Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan ile ayrıldı!

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, sevgilisi  Can Koçkan'dan ayrılıdı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslı Bekiroğlu'nun mahrem fotoğraflarının ifşa olduğu sevgilisi Can Koçkan ile ayrıldığı öne sürüldü.

Sevgilisi Can Koçkan ile tuvalette uygunsuz fotoğrafları sızan Aslı Bekiroğlu, tüm Türkiye'de konuşulmuştu.  Aslı Bekiroğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ederken hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz Şubat ayında sevgilisi Can Koçkan ile skandal özel fotoğrafları ifşa olan Bekiroğlu, Koçkan çifti ayrıldı.

İfşa fotoğrafları sızan Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan ile ayrıldı! - Resim : 1

Yaklaşık 1,5 yıldır Can Koçkan ile aşk yaşayan ikili, ifşa olan mahrem fotoğraflarının ardından birbirlerine destek olmuştu. Sosyal medyada mutluluk pozlarını paylaşan çiftten kötü haber geldi ve ayrıldılar.

İfşa fotoğrafları sızan Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan ile ayrıldı! - Resim : 2

Fotoğraflarını sildi

Aslı Bekiroğlu, Can Koçkan ile çekilen karelerini sosyal medya hesabından sildi. Daha sonra Can Koçkan da 25 yaşındaki oyuncu ile verdiği aşk pozlarını kaldırdı.

İkilinin bu hareketi, akıllara "Ayrıldılar mı?" sorusunu getirdi. Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan, konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İfşa fotoğrafları sızan Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan ile ayrıldı! - Resim : 3

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen ikili, muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı. 

Evlenecekleri konuşulan Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan, "Ailelerimiz tanıştı, çok iyiyiz" açıklamasını yapmıştı.

İfşa fotoğrafları sızan Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan ile ayrıldı! - Resim : 4

Evlilik teklifi almadığını vurgulayan Bekiroğlu, "Henüz evlilik teklifi almadım. Ne olacak bakalım?" diyerek sevgilisine gönderme yapmıştı.

İfşa olayında ne olmuştu?

Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Can Koçkan’a ait olduğu söylenen görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sevgilisi ile yatak odasında ve tuvalette uygunsuz fotoğrafları sızdı. Aslı Bekiroğlu'nun iCloud hesabının hacklendiği ve kendisine ait özel görüntülerin bu şekilde sızdırıldığı iddiası konuşuldu.

Aslı Bekiroğlu kimdir?

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bekiroğlu, 1.62 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur.

Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır. Bekiroğlu, son olarak Benim Tatlı Yalanım adlı dizide rol almıştır.